19 / 03 / 2024

3S Firuze Konakları'na Tamamlanmış En İyi Konut Projesi ödülü!

3S Firuze Konakları'na Tamamlanmış En İyi Konut Projesi ödülü!

Gayrimenkul sektörünün bütün paydaşları Sign of the City Awards’da bir araya geldi. Ödül töreninde 3S Firuze Konakları "Tamamlanmış En İyi Konut Projesi" ödülüne layık görüldü…



Türk gayrimenkul sektörünün en saygın yarışma platformu olan “Sign Of The City" 11 Aralık 2019'da İstanbul’da düzenlendi. Gayrimenkul ve inşaat sektörüne altıncı yılında da değer katan Sign of the City Awards (SotCA) yarışmasında “Tamamlanmış En İyi Konut Projesi” ödülünü 3S Firuze Konakları aldı.

3S Kale Holding’in imzasını taşıyan 3S Firuze Konakları, uzman işçilik ve kalite anlayışı ile öne çıkıyor. Yaşamın geçen yıl Eylül ayında başladığı 3S Firuze Konakları, sakinlerine kaliteli, güvenilir ve ayrıcalıklı bir yaşam fırsatı veriyor.

Avcılar bölgesinde mahalle kültürünü taşıyan yatay mimarisi ile öne çıkan 3S Firuze Konakları’nda malzeme kalitesi ve deneyimli iş gücünün önemi 3S Firuze Konakları’nın inşasında en önemli detaylar arasında yer aldı. İnşaat alanı ve konut sayısı ile Avcılar’ın E-5 aksındaki en büyük proje olan 3S Firuze Konakları’nda yüzde 70 oranında bir alan yeşil ve sosyal alanlara ayrıldı.

 


Geri Dön