16 / 04 / 2024

İnşaat ve Konut Konferansı 21 Ocak'ta gerçekleştirilecek!

İnşaat ve Konut Konferansı 21 Ocak'ta gerçekleştirilecek!

İnşaat ve Konut Konferansı 21 Ocak'ta gerçekleştirilecek. Marriott Hotel Asia’da gerçekleşecek olan İnşaat ve Konut Konferansı 2014, sektördeki son gelişmeleri, iddialı ve inovatif fikirleri katılımcılarıyla paylaşma şansı veriyor...



Geleceğin yaşam alanlarını tasarlarken yeni çıkan kanunlarla birlikte yatırımcıların dikkatini çeken inşaat ve konut sektörü, yeni iş istihdamları ile birlikte ekonomik konjonktüre paralel olarak büyümeye devam ediyor. 


Her gün artan ve değişen rekabet dünyasında, riskleri minimuma indirerek pazar değerini arttırmak günümüz koşullarında en avantajlı yöntem görünüyor. Avantajlar ise glocal (global & local) pozisyonlara göre değişkenlik gösteriyor. Tüm zamanların en avantajlı yatırımları için sektörün liderleri bu konferansta “think-tank” yapacak.


İnşaat sektörü ve temas halindeki diğer sektörlerle birlikte, mevcut durum, sistem ve teknolojiler, son gelişmeler, pazar dinamikleri ve beklentilerin konuşulacağı konferans, ekonomik ve ticari açıdan katma değer sağlayacak konularla birlikte sektörün önde gelen firmalarını nitelikli hedef kitlesi ile bir araya getiriyor.


İnşaat ve Konut Konferansı ile birlikte doğru zamanda doğru iş ortaklıkları kurabilir, kendinizi ve firmanızı ifade etme şansı bulabilir, kurumsal görüntünüzü arttırabilir ve B2B fırsatları yakalayabilirsiniz.




Geri Dön