29 / 03 / 2024

İnşaat Yüksek Mühendisi Selçuk Anık vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Selçuk Anık vefat etti!

İTÜ mezunu, İnşaat Yüksek Mühendisi, ASKİ Eski Genel Müdürü, Antalya Eski 13. Bölge Müdürü Selçuk Anık vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 



İTÜ mezunu, İnşaat Yüksek Mühendisi, ASKİ Eski Genel Müdürü, Antalya Eski 13. Bölge Müdürü Selçuk anık hayatını kaybetti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Ailesinin taziye ilanı:

"Merhume Hasibe Hamdi ve merhum Ahmet Hamdi'nin oğlu, merhume Perihan Erdoğan ve Mehmet Erdoğan'ın damadı, merhume Güngör Anık, Ferruh Anık ve Feriha Öztoprak, Adil Öztoprak'ın kardeşleri, Havva Mutlu Özben, Altan Özben, Faize Erdoğan ve Ahmet Erdoğan'ın ağabeyleri, Ufuk ve Alp Can, Şenay ve Sadun Anık'ın amcaları, Alina ve Cem Öztoprak, Melda ve Can Öztoprak'ın dayıları, Yeşim Özben, Müge ve Erhan Özben, Mehmet Erdoğan'ın enişteleri, Esma Sema Ece, Erdem Ece'nin Nurcihan ve Celal Çelik'in dünürleri, Pelin Anık'ın değerli eşi, Özden Anık Tekir - Ata Ömer Tekir ile Özge Çelik - Bayram Çelik'in biricik babaları, Seden Yağmur Şener'in bir tanecik dedesi, İTÜ 85' mezunu, İnşaat Yüksek Mühendisi, ASKİ Eski Genel Müdürü, Antalya Eski 13. Bölge Müdürü Selçuk Anık hakkın rahmetine kavuşmuştur. 

Cenazesi bugün  Ankara  Kocatepe Camii'nde kılınacak cenaze namazına müteakip Karşıyaka Mezarlığı'nda defnedilecektir. 

Rahatsızlığı süresince ilgisini esirgemeyen sevgili yeğeni Prof. Dr. Ufuk Can, Doç Dr. Erkin Sönmez, Doç. Dr. Güler Yavaş, Prof. Dr. Arzu Oğuz, Doç. Dr. Cihat Burak Sayın ile Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesi'nin kıymetli personeline teşekkür ederiz."

Biz de www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhum Selçuk Anık'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.


Geri Dön