25 / 04 / 2024

İnşat demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira oldu? 5 Kasım 2022 demir fiyat listesi

İnşat demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira oldu? 5 Kasım 2022 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına dün 100 lira indirim geldi. Gelen indirim ile birlikte demir fiyatları düşerken bugünkü güncel demir fiyatları merak edilmeye başladı. Peki bugün inşat demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira oldu? 5 Kasım 2022 demir fiyat listesi.



İnşaat sektörünün en önemli yapı malzemesi olan demire dün indirim geldi. Gelen indirim haberi müteahhitlerin yüzünü güldürdü. Peş peşe gelen bu indirim haberlerinden sonra demir fiyatları resmen dibe vurdu.  Peki bugün inşat demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira oldu? 5 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarının düşmesindeki en büyük nedeni küresel ekonomide yaşanılan risk endişeleri oldu.  Çin'deki fabrika faaliyetleri verilerinin kötü gelmesiyle demir cevheri düşüşe geçti ve hızla da düşmeye devam ediyor. Demir fiyatları bir yıldan uzun sürenin en kötü aylık düşüşüne doğru ilerliyor. Bu gelişmeler yurt içi demir piyasasını da yakından ilgilendiriyor. Demir fiyatlarına indirim haberleri gelmeye devam ediyor.

Peki bugün güncel demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç TL? 2022 demir fiyatları ne kadar oldu? 5 Kasım 2022 demir fiyat listesi...

 


Geri Dön