29 / 03 / 2024

İnsay Yapı, iki projesini Azeri pazarında görücüye çıkarıyor!

 İnsay Yapı, iki projesini Azeri pazarında görücüye çıkarıyor!

Yerli yabancı pek çok ziyaretçiyi bir araya getirecek olan Azerbaycan Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nda İnsay Yapı, iki projesini görücüye çıkarıyor...



Konut sahibi olmayı kolaylaştıran kampanyalarıyla tanınan İnsay Yapı, 'Ondörtüç Pendik' ve 'Elit Manzara Beytepe' projelerini 28-30 Kasım tarihleri arasında Azerbaycan Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nda yatırımcıların beğenisine sunuyor.  

 

Yerli yabancı pek çok ziyaretçiyi bir araya getirecek olan fuar Bakü Expo Center’da düzenleniyor.

 

Projelerin maketlerinin de yer aldığı 30 metrekarelik bir stantta ziyaretçilerini ağırlayacak olan İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, Azeri yatırımcıların Türk projelerine ilgi duyduğunu ve bu fuarda bölgedeki potansiyeli değerlendirmek amacıyla yer almayı tercih ettiklerini söyledi. Çulhalık “Tek millet iki devlet kardeş Azerbaycan bugüne kadar Türk yatırımcıların gözdesi olmuştur. Aynı zamanda birçok Azeri kardeşimiz Türkiye’den konut yatırımı yapmaktadır. Projelerimizi tanıtarak olası satış fırsatlarını değerlendirmek, İnsay yapıyı tanıtmak ve Azerbaycan gayrimenkul sektörünü tanımak en büyük hedefimiz” dedi.   

 

Azeri yatırımcıları Türkiye’den ev almaya davet eden Çulhalık, sergilenen projelerle ilgili şu bilgileri verdi: "İstanbul Anadolu Yakası’nın yatırım açısından en değerli bölgesi Pendik’te inşa edilen Ondörtüç Pendik'in inşaat çalışmalarına aralıksız devam ettik ve projenin teslim tarihini ilk planladığımız tarih olan Aralık 2018'den 6ay öne çekerek Haziran 2018 olarak revize ettik. Hem birikimini değerlendirmek için hem de oturmak için projemize gelen müşterilerimize özel bir kampanya da yapıyoruz. 'Bugün al, teslimde ödemeye başla' sloganıyla satışa devam eden projede; yüzde 5 peşinatın ardından, banka kredisine uygun taksitler teslimat sonrası Temmuz 2018'de ödemeye başlanabilecek.

 

  İnsay Yapı, iki projesini Azeri pazarında görücüye çıkarıyor!

 

Ayrıca kendi bünyemizde 20 aya kadar vade imkânı sunarken, kişiye özel ödeme planıyla da ayrıca kolaylık sağlıyoruz. Üç farklı konut tipinin bulunduğu projede, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. 9 bin metrekarelik alan üzerine kurulan Ondörtüç Pendik; 243 konut ve 21 ticari birimden oluşuyor.24 saat güvenlik hizmetinin yer aldığı  Ondörtüç Pendiksakinlerine; yüzme havuzu, yürüyüş yolları, çocuk parkı, spor alanları, dinlenme alanları imkanının yanı sıra kapalı otopark ayrıcalığı da sunuyor. Profesyonel site yönetiminin bulunacağı ve her daireye depo alanının tahsis edileceği projedeki mağaza ve restoranlar da site sakinlerine kendi kendine yetebilen bir yaşam alanı vadediyor.

 

Ankara’da hayata geçirilen lüks konut projemiz Elit Manzara Beytepe’dede geri sayım başladı. 2018 yılının haziran ayında teslim edilmesi planlanan projeden ev almak isteyenler için, sınırlı sayıdaki dairelerin satışı uygun ödeme koşullarıyla devam ediyor. Elit Manzara Beytepe’, 23 farklı daire tipi ve toplam 119 konuttan meydana geliyor. 2+1,3+1,4+1,4,5+1,5+1 ve 6+2 olmak üzere alternatifler sunan projede metrekare fiyatları 5 bin 500 TL'den başlıyor.

 

Sunduğu ayrıcalıklı yaşamın bir parçası olan sosyal donatılarıyla dikkat çeken projede, her detay site sakinlerinin yaşamını kolaylaştırmak için planlandı. Projenin ayrıcalıkları arasında fitness merkezi, sauna, Fin hamamı, dans stüdyosu, açık basketbol sahası, açık oyun parkı, yürüyüş yolu, masa tenisi, aerobik ve yoga salonları, vadi manzaralı kafe, elektrikli araç istasyonu da yer alıyor.7/24 görüntülü güvenliğin bulunduğu ‘Elit Manzara Beytepe’
projesi;toplantı salonu, projeksiyon ve sunum video salonu, play station 4 odası, bilardo masası, kütüphane gibi donatılar da farklı seçenekler sunuyor.

 

Tel: 0216 3141414
Web: www.ondortuc.com


Geri Dön