23 / 04 / 2024

IP Gayrimenkul Proje Pazarlama Ve Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!


IP Gayrimenkul Proje Pazarlama Ve Yatırımları Limited Şirketi bugün Beyoğlu’nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Haşim Süngü ve Ufuk Tetik tarafından kuruldu.



IP Gayrimenkul Proje Pazarlama Ve Yatırımları Limited Şirketi bugün Beyoğlu’nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Haşim Süngü ve Ufuk Tetik tarafından kuruldu.

IP Gayrimenkul Proje Pazarlama Ve Yatırımları Limited Şirketi konusu:

1- Gayrimenkule dayalı projelerin yürütülmesinde bilimsel ve mali danışmanlıklarda bulunmak. 2- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerinde, resmi veya özel kurum ve kuruluşları tarafından bilumum usul ile ihaleye çıkarılacak her türlü yapıların her türlü inşaat işlerini anahtar teslimi yapmak, yaptırmak, taahhüt etmek, satışlarında aracılık hizmetleri, pazarlama faaliyetlerinde bulunmak 3- Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, her türlü depolar, villa tatil köyleri, devre mülk, otel gibi turistik tesisler, mesken, ev, apartman işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkuller almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa ,sükna , kat mülkiyeti ,kat irtifakı ,şufa halkları ve vefa hakları , gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek, site yönetimi faaliyetinde bulunmak. 4- Gayrimenkullerle ilgili coğrafi yapı araştırmaları, tapu kayıt bilgileri, tapu kadastro bilgilerinin araştırılması ve incelenmesi hususunda danışmanlık hizmeti vermek, 5- Şirket her türlü kara, deniz ve hava taşıtlarının alımı, satımı, kiralama hizmetleri faaliyetinde bulunmak. 6- Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, her türlü büfe, restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapabileceği tesisleri kurar, işletir , kiralar , kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. 7- Konusu ile ilgili ithalat, ihracat, yurtiçi ve yurtdışı her türlü pazarlama faaliyetinde bulunur.


Geri Dön