19 / 04 / 2024

İpek Diamond Kayseri'nin en prestijli projesi olma yolunda!

İpek Diamond Kayseri'nin en prestijli projesi olma yolunda!

Firma: İpekar İnşaat

Proje: İpek Diamond

2006 yılında İpeksaray Alışveriş Merkezi'ni Kayseri'de kuran İpek, Kayseri halkını modern alışveriş kültürüyle tanıştırdıktan sonra, son olarak modern ve prestijli yaşam alanları kurma amacıyla inşaat sektörüne de girdi.



İpek Mobilya'nm kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Arslan, "Yaptığımız her işte başarı kazanmayı ve bu ülkeye layık olan eserleri üretmeyi hedefliyoruz" dedi. 

İpek, inşaat sektörüne iddialı bir proje ile giriş yaptı.Kayseri'nin en prestijli bölgesinde yapılacak, modern ve farklı çizgisiyle bölgenin en gözde eserlerinden biri olması planlanan proje, modern bir yaşam alanından beklenen tüm donanıma sahip. 


Çağdaş mimari estetiğin yansımalarını taşıyan 13 katlı üç rezidans bloğunda 4+1 olarak tasarlanan daireler 240 ve 280 m2 büyüklüğüne sahip. Dairelerin tamamı akıllı ev modeli konseptine uygun olduğu için hem gündelik yaşama kolaylık getiriyor, hem de üst düzey güvenlik sunuyor. Toplam 130 daireden oluşan İpek Diamond, kapalı otoparkı ve vale hizmetiyle de ev sahibi olmak isteyenler için konforlu bir yaşam sunuyor. 

Habertürk


projeye sor



Geri Dön