28 / 03 / 2024

İpek Mobilya Avangard serisiyle evlerinizi saraya çeviriyor!

İpek Mobilya Avangard serisiyle evlerinizi saraya çeviriyor!

Modern tasarımları ve kaliteli ürünleriyle mekanlara canlılık getiren İpek Mobilya baharın ilk ışıltısıyla yeni evlenmek isteyen çiftlerin de tercihi. Bu sezon evlerine dinamik ve ışıltı bir görünüm kazandırmak isteyenlerin ilk yine tercihi İpek Mobilya..



Rahatlığı her zaman ön planda tutan ipek Mobilya baharın ışıltısıyla şıklığ ve konforu evlerimize getirmeye devam ediyor. Bembeyaz modellerle modernliğin yanı sıra evlerimize baharın ılık esintilerini taşıyor. Varak baskılı koltuk ve ahşap ürünler, markalı mobilyalar arasında seriyi ilk çıkaran mobilya firması olan ipek Mobilya'dan Kurumsal iletişim Müdürü Nezahat Tosun bu bahar için Avangard ürünlerinin evlere güzellik ve şenlik katacağını ifade ederek şu bilgileri verdi: "Bu ürünlerle ilgili yaptığımız pazar araştırması sonucunda ilgi göreceğine inanıp 2011 yılıyla tüketicini beğenisine sunduk. Ve çok güzel neticeler elde ettik. Çalışmaların henüz başlangıç olduğunu düşünüp, Şehrazat serimizin çeşitlerini çoğaltmayı düşünüyoruz. 2011 yılında tpek Mobilya ile evlerimizin tarzım da modernlik katarak değiştireceğiz."

EVLERİN IŞILTISI
Nezahat Tosun Şehrazat serisinin ürün gamlarına hareketlilik getirirken mağazalarına ışıltı saçtığım ve evlenecek çiftler için ideal olduğunu belirtiyor. Yani 2011 bahanyla evlerimiz donattığımız Avangard ürünlerle evlerimize yıldız yağacak. Yemek, yatak odası ve oturma gruplarından oluşan Şehrazat seri yaşadığı mekam saraya çevirmek isteyenler için özel olarak hazırlanmış. 2011 mobilya trendlerinde eskiye dönüş tarzı modeller de bulunuyor. Evlerde yerleşim alanlarım beyaz ve siyah lake mobilyaların oluşturacağı, kumaşlarda ise geçen yılın devamı olan simli dokular ve yaldızlı yastıklarla dünvamıza ışıltılar katacak.

Bretz bambaşka bir konseptle karşınızda

Art Deco stili ve chakra renkleriyle alışılmışın dışında bir konsept oluşturan Bretz, mobilyalara renk ve ruh verirken dekorasyon modasına damgasını vuruyor. 1920lerin Fransa menşeli çiçekler, iri güller, tropikal yapraklar, kuşlardan ilham alan sanat akımı Art Deco'nun yeniden yorumlandığı geometrik desenli mobilya ve objeler modern evler için ideal bir estetik ve görünüş sunuyor. Üretilen mobilyalarda parlak renkli ipekli kumaşlar ve Art Deco stilinin en gözde malzemelerini kullanap Dekoratör Nur Birol, dekorasyon kültürüne ince bir çizgi çiziyor. Bretz by Özcan Ata 40. yıl özel koleksiyonunda fiziksel güç, canlılık ve yaratıcılığın simgesi turuncu inanç, duygular, sezgiler ve ruhsal huzuru temsil eden mavi arınmış üstadlık, ruhsal güç, asilliği yansıtan mor uyumluluk, ahenk göstergesi kalbin rengi yeşili kullanarak temasal bir komsept yaratıyor.

Yenişafak
 


Geri Dön