25 / 04 / 2024

İran'ın kripto parası yakında tedavülde!

İran'ın kripto parası yakında tedavülde!

İran Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Merhan Mahramian, yakın zamanda ülkenin milli kripto parasının tedavüle gireceğini söyledi. Mahramian, son günlerde bu alanda yaşanan gelişmelerin bir dengeye kavuşacağını belirtti.



İran Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Mehran Mahramian, yaptığı açıklamada yakın zamanda ülkenin milli kripto parasının tedavüle gireceğini söyledi.

İran Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Mehran Mahramian, İran’ın milli kripto parası yakın bi tarihte tedavüle çıkacağını bildirdi. HaberTürk'te yer alan habere göre Mahramian, kripto paralar için yeni gözetim, teknolojik, hukuki, yasal, fıkhi ve iktisadi boyutları mutlaka göz önünde bulundurmak gerektiğini belirtti.

İran ın kripto parası yakında tedavülde!

Mahramian, kripto para dünya genelinde var olan modellere uymak yada yeni model geliştirmesi istenilen bir fenomen olduğunu belirtti.

Mahramian ayrıca son günlerde bu alanda yaşanmış olan gelişmelerin bir dengeye kavuşacağını, İran’da da bu süreçte iyi çalışmalar yürütüldüğünü ve yakında kendi kripto parasını tedavüle çıkarmayı umduklarını belirtti.

Uluslararası ticarette Bitcoin dönemi: İran ilk adımı attı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön