29 / 03 / 2024

İrfan Aşcıoğlu kimdir?

İrfan Aşcıoğlu kimdir?

İstanbul İnşaatçılar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Aşcıoğlu kimdir? İrfan Aşcıoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İrfan Aşcıoğlu, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor?



İrfan Aşcıoğlu kimdir?

İrfan Aşcıoğlu, 24 Aralık 1982 yılı İSTANBUL doğumlu olup, ilk orta ve lise öğrenimi Yıldız Kolejinde tamamladı. New York’ta bir yıl üniversite hazırlık okuduktan sonra Yeditepe üniversitesi görsel iletişim bölümünden mezun oldu.


Evli, 2 çocuk babası olan İrfan AŞCIOĞLU inşaat sektöründe 3.kuşak olarak aile firmasında çok küçük yaşlardan itibaren görev almıştır.


Şu anda Aşçıoğlu çatısı altında bulunan grup firmalarda, yönetim kurulu başkan yardımcısı ve kurucu ortak olarak görevine devam etmektedir.

 

İrfan Aşcıoğlu‘nun Halen Devam Etmekte Olan Görevleri

Aşçıoğlu İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret A.Ş. / Yönetim Kurulu Başkan Vekili

Selenium İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret A.Ş. / Yönetim Kurulu Başkan Yrd.

Selenium Gayrimenkul Yönt. Paz. Ve Dan.A.Ş. / Yönetim Kurulu Üyesi

Aşçıoğlu İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Ltd Şti / Şirket Ortağı

TAİDER Kurucu Üye, Trabzonspor Kongre Üyesi, İNDER Yönetim Kurulu Üyesi


İstanbul inşaatcılar Derneği ( İNDER)

Çağdaş bilgi ve son teknolojiyi kullanan uluslararası standart ve meslek ahlakını benimsemiş inşaat müteahhitliğini meslek edinmiş girişimcilerin 1967 yılında kurduğu bir dernektir. 


Kuruluştan bu yana ülkemizde en etkin sivil toplum örgütü olan dernek belli zamanlarda kamusal alanda da hizmet vermiş S.S.K., BAĞ-KUR gibi kuruluşlara ara hizmet sunmuştur.




Geri Dön