25 / 04 / 2024

İrfan Püsküllü: Kentsel dönüşüm olmazsa olmazımız!

İrfan Püsküllü: Kentsel dönüşüm olmazsa olmazımız!

Hendek Belediyesi 2015 Yılı Nisan ayı olağan toplantısı Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü başkanlığında yapıldı. Toplantıda konuşan Başkan Püsküllü kentsel dönüşümün Hendek için olmazsa olmaz olduğunu söyledi.



Başkan Püsküllü, meclis öncesi, İstanbul Çağlayan Adliyesinde haince saldırı sonucu şehit edilen Mehmet Selim Kiraz'a Allah'tan rahmet, yakınlarına ve hukuk camiasına da başsağlığı dileyip, saldırıyı kınadığım söyledi. On gündem maddesi ile toplanan Hendek Belediye Meclisi'nin ilk maddesi olan belediye encümenine üye seçiminde Hilal Uludağ Yıldırım, Mehmet Akyüzlli seçilirken, Belediye meclisi imar komisyonuna Hasan Altuntaş, Adem Sefa, Cengiz Şişman, plan ve bütçe komisyonuna smail Hcikkı Albayrak, Hasan Şahin ve Hüdaverdi Bahadır, Hukuk Komisyonuna Bilal Barutçu, Mustafa Hekim ve Ahmet Ay seçildi. 


KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ

Başkan Püsküllü, çalışmalar hakkında bilgilendi ime yaparak, "Çağlayan köprüsünden başlayan Uludere Projesi, tezhip bendine kadar gidecek. Vatandaşlarımız Selman Dede Mesire Alanı'nda olduğu gibi pikniklerini yapabilecekler. Kentsel Dönüşüm projesi ilçemizin olmazsa olmazıdır. Hendek'i seven her bireyin bu projeye destek vermesi gerekir. Hendek'in önünü açmak istiyorsak ne olursa olsun bitirmek zorundayız. Biz belediye olarak bu alanda 10 trilyon da zarar edecek olsak bu proje bitirilecektir. Hendekliniz her geçen gün büyüyor ve göç alıyor. Belediye binamız ihtiyaca cevap vermekten uzak, yeni belediye binamız için çalışmalara başladık" diyerek, 15 Mayısta 100 yataklı hastanenin hizmete açılacağını belirtti. 


BAŞKAN PÜSKÜLLÜ BİLGİLENDİRDİ

Gündem maddelerinin görüşülmesi sonunda H MPAŞ Şirketi'nin faaliyetleri ile ilgili meclis üyeleri bilgilendirildi. Başkan Püsküllü, sunum eşliğinde meclis üyelerinin H MPAŞ ile ilgili sordukları sorular ile ilgili açıklama yaptı. Başkan Püsküllünün gerekli açıklamaları yapmasından dolayı meclis üyeleri teşekkür ederek memnun bir şekilde toplantıdan ayrıldılar. 


Sakarya Halk Gazetesi


Geri Dön