23 / 04 / 2024

İş arayanlar dikkat! En az lise mezunu 1.877 personel alınacak!

İş arayanlar dikkat! En az lise mezunu 1.877 personel alınacak!

Türkiye İş Kurumu'nun güncel iş ilanları yoğun rağbet görüyor. İŞKUR en az lise mezunu 1.877 müşteri temsilcisi alımı yapacağını duyurdu. Kamu ve özel kurumların müşteri temsilcisi ilanına başvurular İŞKUR internet sitesi üzerinden yapılabilecek.



İŞKUR'un güncel iş ilanları tüm iş arayan vatandaşlar tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. İŞKUR yeni yayınladığı ilanda 1877 müşteri temsilcisi alımı yapılacağı duyurdu. Bu ilana başvuru yapmak isteyen adayların belirli şartları taşıyor olmaları gerekiyor. 

İş arayanlar dikkat! En az lise mezunu 1.877 personel alınacak!

Kamupersoneli'nde yer alan habere göre; İŞKUR üzerinden açık pozisyonlara başvuru yapacak olan adaylar Türkiye’nin farklı vilayetlerinde ve taşra teşkilatlarında görev yapacaklar. KPSS puanına bakılmaksızın alımların yapılacaı ilanlara başvuru için en az lise mezunu olma şartı bulunuyor. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön