25 / 04 / 2024

İş arayanlar dikkat! İŞKUR güncel iş ilanları yayınladı! 7 bin TL'den başlayan maaş ile...

İş arayanlar dikkat! İŞKUR güncel iş ilanları yayınladı! 7 bin TL'den başlayan maaş ile...

İŞKUR'un güncel iş ilanları yoğun bir şekilde araştırılıyor. Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü (İŞKUR) güncel şekilde ilanlarını yayınlıyor. İş arayan kişiler KPSS şartlı veya şartsız memur ve personel iş ilanları sorgulama sayfasını takip ediyorlar.



İŞKUR güncel iş ilanları merak ediliyor. İŞKUR personel alımı şartları ilanlara göre değişiklik gösteriyor. Adaylarda aranan koşullar ve KPSS sınavı gerekip gerekmediği iş tanımına göre değişiyor. İŞKUR sayfasında iş hakkında tanım, nitelik ve istenen özellikler gibi bir çok detay belirtiliyor. İşte, 7.000 TL maaş ile güncel memur ve personel alımı ilan ilanları... 

Habertürk'te yer alan habere göre; iş arayan adayların İŞKUR internet sitesi üzerinden alım ilanlarına başvuru yapabilmesi için öncelikli olarak İŞKUR kayıt işlemlerini tamamlaması gerekiyor.  

İş arayan kişilerin öncelikle İŞKUR'un resmi internet sitesi olan "iskur.gov.tr" adresine giriş yapmaları gerekiyor. Ardından sağ tarafta yer alan "İnternet Şubesi" linkine tıklamaları gerekiyor. Sonrasında "E-Devlet" üzerinden giriş seçilerek açılan kayıt sayfasında "İş Arayan" bölümünden "Üye Ol" kısmına tıklanarak bilgiler eksiksiz şekilde dodurulması ve sözleşmelerin kabul edilmesi gerekiyor. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön