27 / 04 / 2024

İş arayanlar dikkat! Kızılay 10 bin TL maaşla çalışacak personeller arıyor!

İş arayanlar dikkat! Kızılay 10 bin TL maaşla çalışacak personeller arıyor!

Türk Kızılayı iş arayanların yüzünü güldürecek nitelikte personel alımı yapacağını duyurdu. Kızılay en az 10 bin TL maaş ile çalışacak mühendis, uzman, tekniker ve hemşire alımı yapacak. Kızılay'ın iş ilanına başvurular başladı.



Türk Kızılayı 2022 yılı personel alım ilanını yayınladı. Kızılay tarafından yayınlanan ilana göre farklı illerde, pozisyona göre en az 10 bin TL maaş ile çalıştırılacak mühendis, uzman, tekniker, hemşire alımı yapılacak. 

Kamupersonelicom'da yer alan habere göre; Kızılay tarafından yapılacak olan alımlar Makine Teknikeri, Makine Mühendisi, İnşaat Mühendisi, Laboratuvar Teknikeri, Doktor, Lojistik Operasyon Uzmanı, Lojistik Uzman Yardımcısı, Yoğun Bakım Hemşiresi pozisyonlarında gerçekleştirilecek. Kızılay'a alınacak personeller  Ankara  ve İstanbul'da görevlendirilecek. İşte ilana başvuru şartları... 

ANKARA'DA GÖREV ALACAK POZİSYONLAR

Makine Teknikeri
Makine Mühendisi
İnşaat Mühendisi
Lojistik Uzman Yardımcısı
Stajyer

İSTANBUL'DA GÖREV ALACAK POZİSYONLAR

Doktor
Yoğun Bakım Hemşiresi

İş arayanlar dikkat! Kızılay 10 bin TL maaşla çalışacak personeller arıyor!

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış olmak, 
İş güvenliği ve işçi sağlığı konusunda bilgi sahibi olmak, 
Aktif olarak araç kullanabilmek, 
Bazı pozisyonlar için iyi derecede İngilizce biliyor olmak, 
MS Office programlarına hakim olmak, 
Esnek çalışma saatlerine uygun olmak, 
Herhangi bir sağlık sorunu nedeniyle çalışmasına engel durumu olmamak, 
Seyahat engelinin bulunmaması şartları gerekiyor.  Bazı pozisyonlara başvurularda kamu personeli alımlarında olduğu gibi yaş şartı da var. 

Kızılay iş ilanında her pozisyon için başvuru tarihi farklılık gösteriyor. Kızılay'da görev almak isteyen vatandaşların, Kızılay kariyer sitesi üzerinden, kendilerine uygun olan ilanlara online olarak başvuru yapması gerekiyor. 

MEB en düşük 4.960 TL maaşla 1651 personel alacak! İşte başvuru şartları!

Üniversiteli çiftçilere 100 bin TL hibe desteği! Başvuru süresi uzatıldı!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön