25 / 04 / 2024

İş arayanlara büyük fırsat! 94 bin kişi alınacak! İşte İŞKUR’un açıkladığı şartlar…

İş arayanlara büyük fırsat! 94 bin kişi alınacak! İşte İŞKUR’un açıkladığı şartlar…

Kamuya ve özel sektöre en az 6499 lira maaşla 94 bin yeni personel alınacak. Türkiye'de Kasım ayının sonuna yaklaştığımız bugünlerde personel alımları tüm hızıyla devam ediyor. Peki İŞKUR’un açıkladığı şartlar neler? Bütün detaylar haberimizde…



Son dakika gelen habere göre İŞKUR iş ilanlarını güncellendi. Kamuya ve özel sektöre en az 6499 lira maaşla 94 bin personel alınacağı açıklandı. Ülke genelinde personel alımları İŞKUR üzerinden yapılmaya devam edilirken bu sürede kurum tarafından gelen açıklamalara göre kamuya ve özel sektöre 81 il genelinde 94 bin 290 personel alımı yapılacak. Duyurulan ilanlarda vasıflı ve vasıfsız personel alımları yapılacak kadroların da bazıları geçici olurken genel olarak kadrolara alım yapılacağı belirtildi.

EN FAZLA BEDEN İŞÇİSİ ALINACAK

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından açıklanan iş ilanında en fazla alım beden işçisi kadrosunda yer alıyor. Bu sürede en fazla 19 bin 565 beden işçisi için açık kadro görünürken tamamı da özel sektör için verildi. Başvuru için KPSS şartının aranmadığı bu kadrolarda da işyerlerine göre başvuru koşulları değişiklik gösteriyor.


Geri Dön