20 / 04 / 2024

İş Bankası'dan flaş açıklama! Sadece iki gün içinde...

İş Bankası'dan flaş açıklama! Sadece iki gün içinde...

İş Bankası, 2022'ye özel kampanyalarına devam ederken, flaş bir açıklama yaptı! Bundan faydalanmak için sadece iki gününüz kaldı. Peki, kampanya ayrıntıları neler? İşte detaylar...



Türkiye'nin en çok tercih edilen bankalarından biri olan İş Bankası'ndan şok bir açıklama geldi. İş Bankası bu ay resmi internet sitesinde geniş çaplı bir kampanya duyurusu yaptı. İş Bankası'ndan verilen bilgiye göre kampanya 15 Aralık'a kadar devam edecek. Kampanya detayları nelerdir? İşte tüm detaylar...

Türkiye'nin en popüler bankalarından biri olan İş Bankası, kampanyanın detaylarını resmi internet sitesinde paylaştı. Kampanyanın adı "Maximum Kart’ınızla İsteGelsin’de 50 TL MaxiPuan!" oldu.

İş Bankası dan flaş açıklama! Sadece iki gün içinde...

İş Bankası, kampanyanın detaylarını şu cümleyle açıkladı:

"1-15 Aralık 2022 tarihleri arasında Maximum Kart’ınızla İsteGelsin’den tek seferde yapacağınız 250 TL ve üzeri ilk alışverişte 50 TL MaxiPuan!" 

Peki, kampanya ayrıntıları neler? İşte detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön