24 / 04 / 2024

İş Bankası'ndan TOKİ'ye özel konut ve iş yeri kredisi!

İş Bankası'ndan TOKİ'ye özel konut ve iş yeri kredisi!

İş Bankası, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ), düzenlediği kampanyada yüzde 20'ye varan indirimden faydalanarak borcunu kapatmak isteyen TOKİ konut ve iş yeri sahiplerine "Özel TOKİ Kredisi" sunuyor



 İş Bankası, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ), düzenlediği kampanyada yüzde 20'ye varan indirimden faydalanarak borcunu kapatmak isteyen  TOKİ  konut ve iş yeri sahiplerine "Özel TOKİ Kredisi" sunuyor. 

     Bankadan yapılan açıklamaya göre, TOKİ, borcunu ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için başlattığı indirim kampanyası kapsamında kalan borcunu peşin olarak ödeyenlere yüzde 20 indirim uygulayacak. 

     TOKİ'den 2011 sonuna kadar konut veya iş yeri satın almış ve geri ödeme taksiti en geç 2011'de başlamış olanlar, 22 Nisan-17 Mayıs'ta İş Bankasının Özel TOKİ Kredisi kampanyasından yararlanarak, hem borçlarını yüzde 20'ye varan indirimle kapatabilecek hem de konut ve iş yeri tapusunu erkenden alma imkanına kavuşacak. Özel TOKİ kredisine tüm İş Bankası şubelerinden başvurulabilecek. 

AA


Geri Dön