17 / 04 / 2024

İş dünyası sosyal ofisi sevdi!

İş dünyası sosyal ofisi sevdi!

Ankara’nın en gözde ofis projesi olan Besa Kule İş Merkezi'nde, işten bunalarak nefes almak isteyenler, kulenin altını çevreleyen sosyal mekanlara inerek iş performanslarını artırıyor.



Büyük kentlerde birbiri ardına yükselen iş merkezlerine ilgiyi prestijli komşular kadar, aynı çatı altında sosyalleşme sağlayan mekanlar da artırıyor.


Ankara’nın yeni merkezi Çukurambar’da marka karması ve sosyal mekanları ile kısa sürede “adres” olan BESA Kule’de doluluğun yüzde 90’a ulaştığını belirten BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, bunda lokasyonun yanında kule bünyesinde yer alan kafe, spor merkezi, kuaför, pub, hatta eczane gibi mekanların da büyük rolü olduğunu kaydetti.


BESA Kule’yi inşa ederken iş dünyasında çalışandan patrona kadar tüm bireylerin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurduklarını belirten Efe Bezci, şunları söyledi:


“Sanayi ve iş dünyasındaki gelişmelerle hızla ‘memur kenti’ algısından sıyrılan Ankara’da ofis tercihleri de değişti. İşyerini apartman dairesi ya da eski tip iş merkezinden yeni nesil ofis projelerine taşımak isteyen işadamları, günün stresini atacakları sosyal mekanların da hemen yanıbaşlarında olmasını istiyorlar. Bu nedenle BESA Kule, bir anda Ankara’nın en gözde ofis projesi oldu. İşten bunalan nefes almak isteyenler gerek kule içindeki mekan, gerekse kulenin altını çevreleyen sosyal mekanlara inerek iş performanslarını artırıyor, aynı zamanda misafirlerini de buralarda ağırlayabiliyorlar. Bence kulemizdeki yüzde 90 doluluğun en önemli nedenlerinden biri bu. Kalan sınırlı sayıdaki ofisimizin de yılsonuna kadar satışlarının tamamlanmasını planlıyoruz.”




Geri Dön