26 / 04 / 2024

besa kule son durum

besa kule son durum

Ankara’nın en gözde ofis projesi olan Besa Kule İş Merkezi'nde, işten bunalarak nefes almak isteyenler, kulenin altını çevreleyen sosyal mekanlara inerek iş performanslarını artırıyor.

Efe Bezci: Ankara’da iş dünyası büyüyor, siluet değişiyor!

Başkent, üzerine yapışan "memur kenti" algısından sıyrılırken, bu konudaki en büyük katkıyı gelişen iş dünyası veriyor. Efe Bezci 'Ankara’da iş dünyası büyüyor, siluet değişiyor' dedi.

Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bezci: Konut satışları kısmen yavaşlayacak!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın 500 baz puan artışı kararından sonra Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Efe Bezci, faizleri değerlendirerek, son faiz artışlarının konut satışlarını kısmet yavaşlatacağını açıkladı.

Çerkezköy-Kapıkule demir yolu hattında son durum ne?

İnşaatı hız kesmeden devam eden Çerkezköy-Kapıkule demir yolu hattında son durum ne? İşte beklenen projedeki son gelişmeler...

Halkalı-Kapıkule Demiryolu hattında son durum ne? 

Türkiye'nin Avrupa ile bağlantısında önemli bir hat olan Halkalı-Kapıkule Demir Yolu Hattı'nda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Hattın Çerkezköy-Kapıkule kısmındaki çalışmalarda yüzde 25'lik aşama tamamlandı.

İş GYO Kule 3 kiralamasında son durum!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde yer alan İş Kuleleri Kule 3'ün kiralama çalışmaları devam ediyor...

Kule Residence'ta son 60 daire! 413 bin TL'ye!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na ait Kayaşehir Emlak Konut Evleri'nde satışa çıkan Kule Residence'da satış patlaması yaşanıyor. Projede 185 daireden 125'i sahiplerini buldu...

Yıldırım Kule'de son 18 ofis için kampanya!

Konya Yolunda inşa edilen Yıldırım Kule, hayata geçireceği proje ile bir ilke imza atarak; ofis sahiplerinin can dostlarına kapılarını açacak.

İş Kuleleri Kule 3 kiralaması son durum 2018!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İş Kuleleri Kule 3'ün muhtelif kiracılara kiralama çalışmaları devam ediyor..

İş Kuleleri Kule 3'ün kiralamasında son durum!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İş Kuleleri Kule 3'ün muhtelif kiracılara kiralanmasına ilişkin açıklama yaptı...

İş dünyası sosyal ofisi sevdi!

Ankara’nın en gözde ofis projesi olan Besa Kule İş Merkezi'nde, işten bunalarak nefes almak isteyenler, kulenin altını çevreleyen sosyal mekanlara inerek iş performanslarını artırıyor.

İnşaat sektörü 2017'nin son çeyreğinden umutlu!

BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, TÜİK haziran ayı konut satış verilerini yorumladı. Bezci, ''Haziran ayı verileri aldatmamalı, iyi okunmalı. Biz sektör temsilcileri olarak Eylül ile birlikte yılın son çeyreğinden oldukça umutluyuz'' şeklinde konuştu.

Çamlıca Kulesi'nde son aşamaya gelindi!

Çamlıca'da inşa edilen 360 metrelik kule de son aşamaya yaklaşıldı. Çamlıca Kulesi'nde 1300 tonluk anteni yerleştirmek için hidrolik sistem kuruldu. Anten, hidrolik sistemle tepeye monte edilecek.

Kule Evo bölgenin ofis ihtiyacını karşıladı!

Yaklaşık 50 yıldan bu yana kentin ihtiyaçlarına uygun çözümler üreten BESA Grup ise yeni nesil ev-ofis projesi Kule Evo projesi ile bölgeye ‘iş dünyasını’ getirdi.

BESA Grup'tan Ankara'ya 4 yeni proje!

BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, son 5 yılda başkentte yapılan yatırımlarla Ankara’nın “memur şehri” algısının yıkıldığını söyledi. Bezci, "Ankara'da başlayan ve çalışmalarını sürdürdüğümüz 4 yeni proje var. " dedi.

besa kule son durum Haberi

besa kule son durum

Büyük kentlerde birbiri ardına yükselen iş merkezlerine ilgiyi prestijli komşular kadar, aynı çatı altında sosyalleşme sağlayan mekanlar da artırıyor.


Ankara’nın yeni merkezi Çukurambar’da marka karması ve sosyal mekanları ile kısa sürede “adres” olan BESA Kule’de doluluğun yüzde 90’a ulaştığını belirten BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, bunda lokasyonun yanında kule bünyesinde yer alan kafe, spor merkezi, kuaför, pub, hatta eczane gibi mekanların da büyük rolü olduğunu kaydetti.


BESA Kule’yi inşa ederken iş dünyasında çalışandan patrona kadar tüm bireylerin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurduklarını belirten Efe Bezci, şunları söyledi:


“Sanayi ve iş dünyasındaki gelişmelerle hızla ‘memur kenti’ algısından sıyrılan Ankara’da ofis tercihleri de değişti. İşyerini apartman dairesi ya da eski tip iş merkezinden yeni nesil ofis projelerine taşımak isteyen işadamları, günün stresini atacakları...