19 / 04 / 2024

İş dünyası yeni kabineyi değerlendirdi! İşte iş dünyasından gelen ilk mesajlar…

İş dünyası yeni kabineyi değerlendirdi! İşte iş dünyasından gelen ilk mesajlar…

Cumhurbaşkanı Erdoğan dün yeni Bakanlar Kurulu’nu kamuoyu ile paylaşırken, iş dünyasının temsilcileri yeni kabineyi değerlendirdi. Hazine ve Maliye Bakanlığı başta olmak üzere ekonomi bakanlıklarına getirilen deneyimli isimler iş dünyasında memnuniyetle karşılandı.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün akşam yeni Bakanlar Kurulu’nu açıkladı. Yeni dönemde Hazine ve Maliye Bakanlığı’nı Mehmet Şimşek üstlenirken, Ticaret Bakanlığı görevine ise iş dünyasının çok yakından tanıdığı MÜSİAD eski Başkanı Ömer Bolat getirildi.

İş dünyası yeni kabineyi değerlendirdi! İşte iş dünyasından gelen ilk mesajlar…

Kültür ve Turizm Bakanı ve Sağlık Bakanı değişmezken, aralarında İçişleri Bakanlığı, Dışişleri Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı gibi önemli bakanlıkların tamamı yeni isimlerden oluştu.

Yeni kabineye ilişkin değerlendirmelerde bulunan iş dünyası temsilcileri ise Bakanlar Kurulu’nun ülkemiz açısından hayırlı olması temennilerini iletti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön