25 / 04 / 2024

İş Modern'in ikinci etabında metrekare birim fiyatları 2 bin 150 TL!

İş Modern'in ikinci etabında metrekare birim fiyatları 2 bin 150 TL!

İstanbul'da sanayinin son yıllardaki en önemli merkezlerinden İkitelli’de imalat, atölye ve depolama ihtiyacı olan firmalar için özel olarak tasarlanan ve yüzde 85’i satılan İş Modern’de yeni bir döneme adım atıldı...






İSTANBUL’DA sanayinin son yıllardaki en önemli merkezlerinden İkitelli’de imalat, atölye ve depolama ihtiyacı olan firmalar için özel olarak tasarlanan ve yüzde 85’i satılan İş Modern’de yeni bir döneme adım atıldı. İş Modern’in birinci ve ikinci etaplarında isteyen firmalara kiralık, isteyen firmalara satılık bölümler sunulmaya başlandı. Hemen teslim avantajının yaşandığı İş Modern’de 12 ay vade farksız ödeme planı uygulanıyor.


İş Modern'in ikinci etabında yer alan bağımsız bölümlerin metrekare birim fiyatları 2.150 TL – 2.350 TL arasında farklılık gösteriyor. Birinci etap ve ikinci etapta kiralamaya açılan alanların m2 bedelleri ise 13-15 TL arasında değişiyor. Kira bedelleri; alan büyüklüğü, konum ve araç ulaşımı gibi özelliklere bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Sinpaş Yapı, teslimi hemen yapılan işyerlerinin ödemesini 12 ay vadelendiriyor. Yaklaşık yüzde 40 peşinat ile 12 ay vade farksız ödeme fırsatı, işyerlerini hemen teslim almak isteyen ve banka kredisi kullanmak istemeyen yatırımcılar tarafından cazip karşılanıyor. Projede cazip koşullarla banka kredisi kullanmak da mümkün.


Taraf Gazetesi


Geri Dön