18 / 04 / 2024

ISAF Fuarı 29 Eylül'de başlıyor!

ISAF Fuarı 29 Eylül'de başlıyor!

Sektörün sabırsızlıkla beklediği, Marmara Tanıtım Fuarcılık’ın amiral gemisi olan ISAF Fuarları çok yakında kapılarını ziyaretçilerine açıyor. ISAF Security Fuarı, IT Security Fuarı ve Smart Home Fuarı olarak üç ana başlık altında 29 Eylül-2 Ekim, 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek.



Sektörün sabırsızlıkla beklediği, Marmara Tanıtım Fuarcılık’ın amiral gemisi olan ISAF Fuarları çok yakında kapılarını ziyaretçilerine açıyor. Tüm yıl boyunca güvenlik ve diğer ilgili sektörlerin iple çektiği bu dev organizasyon; ISAF Security Fuarı, IT Security Fuarı ve Smart Home Fuarı olarak üç ana başlık altında 29 Eylül – 2 Ekim, 2016 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde (İFM) gerçekleşecek.


ISAF Fuarları, Security (20.Uluslararası Güvenlik Sistemleri, Hizmetleri, Ekipmanları ve RFID Fuarı) IT Security (5.Uluslararası Bilgi ve Ağ Güvenliği Fuarı) ve Smart Home (5.Uluslararası Akıllı Binalar ve Bina Otomasyonu Fuarı) başlıkları altında sektörlerinin her alanını kapsayan tek fuar olarak heyecanlı buluşmaya hazır.


Katılımcılarından çoğunun düzenlenmeye başladığı ilk yıllardan beri bir parçası olmaya devam ettiği bu önemli organizasyon, yılların kazandırdığı tecrübe sayesinde 2016 yılında da birçok yeni firmaya kapılarını açmış bulunmakta.


Mena Bölgesinden Önemli Ziyaretçi Hedefi


Globalleşen dünyada yaşanan her türlü gelişmeyi yakından takip eden Marmara Fuarcılık yeni dönem ziyaretçi çalışmalarında rotasını MENA bölgesine çevirdi. Orta Doğu ve Kuzey Afrika’da yer alan ülkeleri kapsayan, Dünya Bankası’nın bilgilerine göre 21 ülkeden oluşan bölge; akademik, askeri ve ticari olarak MENA (Middle East and North Africa-Ortadoğu ve Kuzey Afrika) bölgesi olarak adlandırılıyor.


MENA bölgesindeki 8 ülkeden gelecek önemli alım heyetleri ile birlikte fuarımız uluslararası alanlarda adından sıklıkla bahsettiren bir etkinlik olma yönünde kararlı.


IoT-Internet of Things (Nesnelerin İletişimi) Önemli Başlıklar Arasında


Günümüzde IoT-Internet of Things (Nesnelerin İletişimi) kavramının hayatımıza girmesiyle birlikte akıllı sistemlere olan merak ve talep de artmış durumda. Endüstri 4.0 dönemiyle birlikte hayatımızın değişmez bir parçası olan IoT ve bu sistemlerin güvenliği için kısaca IoT güvenliği diyebileceğimiz güvenlik ihtiyacı ile ilgili çözüm ve ürünler de artık ISAF Fuarları’nın önemli bir başlığı olacaktır.


ISAF Fuarları, sektörlerinde ülkemizin önde gelen isimleri ve ilgili kurumların karar verici

mevkideki yetkilileri ile birlikte sektörün en güncel durumunun izlenebileceği, son teknoloji ürünlerin incelenebildiği ve sektörün kalbinin attığı buluşma noktası olarak tüm katılımcı ve ziyaretçilerin ilgi ile takip ettiği önemli bir platform olacaktır.


Geri Dön