18 / 04 / 2024

İskenderun Teknik Üniversitesi'ndeki asfalt çalışmaları tamamlandı!

İskenderun Teknik Üniversitesi'ndeki asfalt çalışmaları tamamlandı!

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, üniversite alanı içerisine yapılan sıcak asfalt çalışmalarından dolayı İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e teşekkür etti




İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, üniversite alanı içerisine yapılan sıcak asfalt çalışmalarından dolayı İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e teşekkür etti.Üniversite içerisinde belediye tarafından yapılan asfalt çalışmalarını İSTE Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli ile birlikte denetleyen İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil Fen İşleri müdürlüğü ekiplerinden bilgiler aldı. 


İSTE İSKENDERUN İÇİN ÖNEMLİ BİR DEĞER


Bir süre İSTE Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli ile birlikte sohbet eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yaptığı açıklamada,” İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) İskenderun için önemli bir değerdir. İskenderun Teknik Üniversitesi’ne her konuda destek olmaktan mutluluk duyarız. İSTE Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli ile her zaman iletişim halindeyiz. Bundan sonra da üniversiteye yönelik hizmetlerimiz devam edecek” şeklinde konuştu.


ÜNİVERSİTEM ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM


İSTE Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli ise ,”üniversiteye gösterdiği ilgiden dolayı İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e teşekkür ederek,”Yoğun olarak kullanılan üniversite ile anayol arasındaki bulvarın asfaltının yenilenmesi bizleri çok memnun etti. Sayın Başkan talimat verdi ve bulvar asfaltlanıyor. Burada trafik akışı çok yoğun ve yolun iyi olması önem taşıyor. Sayın Başkan’a teşekkür üniversitem adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.


Yapılan açıklamaların ardından İSTE Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli ve İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil bir süre kampus alanını bisiklet ve özel bir araçla gezerek yapılması planlanan diğer çalışmalar ile ilgili değerlendirmelerde bulundular.



İskenderun Belediyesi



Geri Dön