19 / 04 / 2024

İSKİ'den duyuru: Su faturaları taksitle ödenebilecek!

İSKİ'den duyuru: Su faturaları taksitle ödenebilecek!

İstanbul'da, 30 Nisan tarihinden öncesine ait olan su borçları vatandaşların başvurusu üzerine 36 ay taksitle ödenebilecek.



Milyonlarca vatandaşı sevindirecek haber bugün İSKİ'den geldi. İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresin (İSKİ) tarafından yapılan açıklamada Resmi Gazete'de yayınlanan 'Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin 7326 Sayılı Kanun Genel Tebliği' kapsamında, abonelerin müracaat etmeleri durumunda 30 Nisan tarihi öncesine ait ödenmemiş su borçları yeniden yapılandırılabilecek.

Sputniknews'de yer alan habere göre; 31 Ağustos olan yapılandırma için son tarih 30 Eylül tarihine uzatıldı. Söz konusu borçlar için peşin ödemede yüzde 90 oranında gecikme zammı indiriminden yararlanılabilecek. Bu kapsamda borçlar iki aylık dönemler halinde 36 aya varan taksitlerle ödenebilecek.

İSKİ talepte bulundu: Suya yüzde 23 zam!

İSKİ su borçlarını yapılandırıyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön