25 / 04 / 2024

İŞKUR bekçi ilanı yayımladı! Bekçi olmak isteyenler dikkat! Hemen başvurun!

İŞKUR bekçi ilanı yayımladı! Bekçi olmak isteyenler dikkat! Hemen başvurun!

İŞKUR üzerinden kamu personeli alımları her geçen gün artıyor. En az ilkokul diploması olan vatandaşlara bekçilik için başvuruda bulunma imkanı sunuldu. İşte bekçilik başvuru şartları...



BAŞVURU KOŞULLARI NELER? KİMLER BEKÇİ OLABİLİR? 

Bekçi adaylarının öncelikle ön başvuru yapmaları gerekiyor. Gece bekçisi olarak istihdam edilecek kişilerin öncelikle özgüvenli ve cesur olmaları aranan önemli kriterlerden bazıları. Mahallede gece bekçisi olarak işe başlamak isteyen kişilerin tek başına gece bekçisi olma ve işteyken olaylara şüphe ile bakabilme ve aynı zamanda sakin olma becerisine sahip olmaları bekleniyor.

Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayan adaylar bekçi olarak işe alınacaktır. Bekçi adaylarının görevlerini hiçbir zaman ihmal etmeyecekleri ve geceleri uykusuzlukla baş edebilecekleri tahmin ediliyor. Bekçi olarak atanan kişinin her vardiyadan sonra rapor vermesi ve mesai saatleri içinde meydana gelen her olayı amirine sunması beklenir.

Bekçiler 8'er saatlik vardiyalarla 3 vardiya olarak çalışacak. Adayların esnek çalışma saatlerine uyumlu olmaları beklenmektedir. Fabrikaya gelen işçilerin çalışma saatlerini kontrol edebilen, kamyonların tartım ölçümlerini yapabilen ve ziyaretçilere danışmanlık yapabilecek adayların aday olması beklenmekte.


Geri Dön