04 / 05 / 2024

İslam Memiş altının ne zaman düşüşe geçeceğini açıkladı!

İslam Memiş altının ne zaman düşüşe geçeceğini açıkladı!

Altın ve Para Politikaları Uzmanı İslam Memiş, FED'in faiz kararı toplantısı ve GES taleplerinin başlayacağı hafta öncesi yatırımcılara çok önemli tavsiyelerde bulundu.



Haftaiçi ekonomide gündemi FED'in faiz kararı toplantısı ve Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın açıkladığı Gelire Endeksli Senet (GES) ihracıyla ilgili talepler meşgul edecek.

İslam Memiş altının ne zaman düşüşe geçeceğini açıkladı!

Kritik hafta öncesi yatırımcılarıuyarılarda bulunan İslam Memiş, Türkiye'nin sıcak paraya ihtiyacı olduğunu söyleyerek "Türkiye, Venezuela'nın altınını koruyan tek ülke. Atılan bu adamlar altın fiyatlarındaki yükselişi söndürebilir, ülkede rahatlama yaşanabilir" dedi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön