26 / 04 / 2024

İslam Memiş büyük kriz için tarih verdi ve uyardı

İslam Memiş büyük kriz için tarih verdi ve uyardı

Bütün dünya bir taraftan gıda krizi ile mücadele ederken bi taraftan da ekonomik çöküşün önüne geçmek için çaba sarf edecek. Tekrarlıyorum ekim hazırlığı çok önemli



Ünlü finans analisti İslam Memiş, köşesinde ekonomide yaşanan son gelişmeleri değerlendirdi. İslam Memiş, gram altın, döviz ve ekonomi politikalarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Ünlü analist köşesinde şu satırlara yer verdi:

YouTube'daki son yayınımda da belirttiğim üzere Nisan ayı itibari ile  başlayan yüksek tansiyonun sonuna gelindi.

Neydi bizim kırmızı çizgimiz? Dolarda 16,40-16,60 lira, gram altında ise 980-1000 lira... 16,54 ve 998 lira dolayları test edildi. 

Kısa zaman içerisinde açıklanması beklenen yeni ürün sonrası kademeli olarak gerçekleşecek geri çekilmeleri takip edeceğim. Dolar'da 16,15-16,05,15,88. Devam edip edilmeyeceğini ürün açıklandığında yorumlamak gerekir.

Bugünün şartlarındaki öngörüm böyle. Ne kadar çok faiz, ne kadar çok getiri, o kadar çok talep, o kadar çok karşılık. Temkini elde bırakmamakta fayda var. Sakince ve yavaş yavaş. 2021 Aralık ayında gerçekleşen hızlı çöküşün tekrarlanacağını beklemiyorum.

İslam Memiş büyük kriz için tarih verdi ve uyardı

Ekim'de Hazır Olun

Keşke olsa ama şu şartlarda imkansız olmasa da çok zor. Zaman lazım ama dünyanın da o kadar zamanı yok. Ekim ayında büyük küresel bir krize hazır olun.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön