27 / 04 / 2024

İslam Memiş'ten kafa karıştıran altın açıklaması! 'Bu seviyeden alımları bitirin'  Kimse bunu bilmiyor...

İslam Memiş'ten kafa karıştıran altın açıklaması! 'Bu seviyeden alımları bitirin'  Kimse bunu bilmiyor...

Altın ve piyasa uzman İslam Memiş, altın fiyatlarındaki düşüş ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Altın almalı mı, bozdurmalı mı sorusuna yönelik öyle 'bu seviyeden alımları yavaş yavaş bitirin' dedi...



BU SEVİYEDEN ALIMLARI BİTİRİN!

Altın alımı yaparken makas aralığına dikkat çeken Memiş, ekranda görülen rakamla satın almaya gidildiğinde karşılaşılan rakamların farklı olduğunda değnindi.

İslam Memiş ten kafa karıştıran altın açıklaması! Bu seviyeden alımları bitirin   Kimse bunu bilmiyor...

Memiş, Pazartesi günü 950 lira seviyesine kadar düşen gram altının makas boşluğu nedeniyle 960 lira civarında satıldığını, altının 950-1000 lira arasında alınabileceğini söyledi.

Yorumunu söyleyen İslam Memiş, gram altında 950-1000 lira aralığında yapılan alım sürecinin yavaş yavaş bitirilmesi gerektiğini vurguladı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön