26 / 04 / 2024

İsmail Ediz harçlığını çıkarmak için inşaatta çalışıyor! 

İsmail Ediz harçlığını çıkarmak için inşaatta çalışıyor! 

Manisa Futbol Kulübü U-14 takımı sporcularından İsmail Ediz harçlığını çıkarmak için babasının yanında inşaatlarda çalışıyor. 



Manisa Futbol Kulübü U-14 takımı sporcularından İsmail Ediz (14) maç ve antremanlardan kalan zamanlarında inşaatlarda çalışarak harçlığını çıkarıyor. Manisa Spor Lisesi öğrencisi olan İsmail Ediz hedefinin profesyonel futbolculuk olduğunu belirtti.  

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre, Manisa Futbol Kulübü U-14 takımı şampiyon sporcularından Ediz boş zamanlarında inşaatlarda çalışıp harçlığını çıkardığını söyledi. 

İnşaatlarda tuğla taşıyıp,  harç karan Ediz, şu ifadeleri kullandı: "Boş zamanlarında inşaatlarda çalışıp, harçlığını çıkardığını belirten Ediz, "Hem inşaatlarda çalışmak hem spor yapmak hem de eğitimimi sürdürmek yorucu oluyor. Hayallerimi düşününce bütün yorgunluğum gidiyor. 'Spor yapıyor, inşaatlarda çalışıyorum' diye derslerimi hiçbir zaman ihmal etmedim. Yapmam gereken hayatın her alanındaki yaşamı anlayabilmek. Bunun için de tüm bu işleri bir arada yürütebilmem, başarmam gerekiyor. Bu nedenle de hem takımımda hem iş hayatımda hem de okul hayatımda elimden geldiğince mücadele ediyorum."

 


Geri Dön