25 / 04 / 2024

İsmar 1 haftada 7 mağaza açacak!

İsmar 1 haftada 7 mağaza açacak!

İsmar, 1 haftada 7 Süpermarket birden açma başarısı ile ; perakende sektöründe bir rekora imza atıyor...



İsmar Genel Müdürü Can Özbay, bu rekoru; tüm İsmar ekibinin verilen hedeflere inançla kilitlenmesinin, ortak dili konuşarak, canla başla çalışmasının ve sistematik bir planlamanın çıktısı olarak tanımlıyor. Can Özbay, bu başarıları iyi bir başlangıç olarak gördüğünü ve yeni başarılarla 2013 yılı hedeflerine hızla yürüyeceklerini belirtti.

6-7-8 Haziran tarihleri arasında Bolu’da tüm Süpermarket yönetim kadrosuyla yapılan “Omuz Omuza” çalıştayının, ilk meyvelerini almaya başladıklarını söyleyen Özbay, artık İsmar Süpermarketlerinin stratejisinin çok daha belirgin olduğunu, hedeflenen Vizyona inanmış bir kadroyla yürüdüklerini söyledi. Müşteri memnuniyetini temel alan, üstün hizmet anlayışı ve uygun fiyat avantajı ile beğeni toplayan İSMAR Süpermarketleri, bu hafta 4 yeni mağaza birden açıyor. 


01 Temmuz Pazartesi günü Kahramanmaraş Mağralı Mağazasını, 02 Temmuz Salı günü Eskişehir Muttalip Mağazasını, 04 Temmuz Perşembe günü Eskişehir Üniversite Mağazasını ve 08 Temmuz Pazartesi günü İstanbul Maltepe Mağazasını hizmete açıyor.


Bu mağazaların yanı sıra, Mart ayında bünyesine kattığı Reyon Marketlerinden, Şişli Mağazası 05 Temmuz Cuma gününden itibaren, Gayrettepe ve Acısu Mağazaları ise 06 Temmuz Cumartesi gününden itibaren A’dan Z’ye yenilenme çalışmaları tamamlanarak, açılış yapılacak ve İSMAR Süpermarketi olarak hizmet vermeye başlamış olacak. 

Bu açılışlar ile birlikte, İSMAR bünyesinde yer alan, Süpermarket sayısı 73’e yükseliyor. 


Can Özbay; “ Önümüzdeki 3 yıllık stratejik hedeflerinin büyüme ve yenilenme odaklı olduğunu ifade etti ve bu hedefin ilk adımlarından olan eşi görülmemiş başarı için, emeği geçen herkese şimdiden teşekkür ederim” dedi. 




Geri Dön