29 / 03 / 2024

İsmet Su: Gemlik'te kentsel dönüşüm hemen başlamalı!

İsmet Su: Gemlik'te kentsel dönüşüm hemen başlamalı!

Milletvekili İsmet Su, yeni hizmet binasının hayırlı olmasını dileyerek, "Özellikle kentsel dönüşüm konusunda derhal çalışmalar başlatılmalıdır. Gemlik için zeytin elbette çok önemli. Fakat insan hayatı çok daha önemlidir" dedi




AK Parti Bursa Milletvekili İsmet Su, Gemlik Ticaret ve Sanayi Odasını (GTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Akıt'ı ziyaret etti. Milletvekili İsmet Su, yeni hizmet binasının hayırlı olmasını dileyerek, "Özellikle kentsel dönüşüm konusunda derhal çalışmalar başlatılmalıdır. Gemlik için zeytin elbette çok önemli. Fakat insan hayatı çok daha önemlidir. 


Bizler halkımıza hizmet için yola çıktık. Halkımız sıkıntılarını bize iletmelidir. Gözümüzden kaçan göremediğimiz eksiklikle mutlaka olacaktır. Sizler bu konuda bize baskı yapmalı ve taleplerinizi bize iletmelisiniz" dedi. 


ACİL ÖNLEMLER ALINMALI 

Oda Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Akıt ise tüm siyasi partilere daima eşit mesafede yaklaştıklarını belirterek, "Gemlik'in eksiklikleri vardır. Bunların başında bölge hastanemizin durumudur. İlçemize kurulacak bölge hastanemiz, hem ilçemizin gelişmesine katkı sağlayacak, hem de bölgemize büyük hizmetler verecektir. Deprem gerçeği hepimizin en büyük sıkıntısı. Acilen önlemler alınmalı ve yeni imar planları daha dikkatli yapılmalıdır" yeklinde konuştu. 


Bursa Hayat



Geri Dön