19 / 04 / 2024

İsmetpaşa Stadyumu yerine AVM yapılmasını taraftarlar protesto etti!

İsmetpaşa Stadyumu yerine AVM yapılmasını taraftarlar protesto etti!

TOKİ'nin Kocaeli'nde bulunan ve de Kocaelispor'un 35 yıldır müsabakalarını yaptığı İsmetpaşa Stadyumu' nu yıkıp yerine AVM yapacak olmasını stadyumun içindeki taraftarlar, futbol oynayarak protesto etti...



Kocaelispor'uıı 35 yıldır müsabakalarını yaptığı İsmetpaşa Stadyumu'nun yıkılıp yerine AVM yapılacak olması Kocaelispor taraftarlarını çileden çıkardı. İsmetpaşa Stadyumu önünde toplanan taraftarlar AVM yapılıyor olmasını futbol oynayarak protesto etti. 

Grup adına konuşan Kemal Korucu, 30 yıldır izmit'te yaşadığını belirterek, "Kocaelispor'uıı Türkiye Kupası'nı kaldırdığı maçta da şampiyonluk için oynadığı sezonda da buradaydım" dedi. Korucu, meselenin sadece endüstriyel futbol ve Kocaelispor'uıı geldiği noktayla ilgili olmadığını düşündüklerini dile getirerek, "Hemen 200 metre ileride başka bir alışveriş merkezi varken yenisinin yapılmasının anlamı yoktur" ifadesini kullandı. 

Gruptakiler, açıklamanın ardından iki takıma ayrılarak kısa süreli maç yaptı. Toplu Konut Idaresi'nin daha önce de  Adana  5 Ocak biliniyor. TOKİ'nin Samsun, Di- AVM, Otel v.b türden girişimlerin S t a d y u m u' n u yarbakır, Adana, Kocaeli ve Sakar- olması taraftar gruplarının, çevreyıkıp yerine ya illerine stadyum yapma projesi ci sivil toplum kuruluşlarının ve AVM yaptır- olduğu bilinirken, bu illerde var meslek odalarının tepkisine neden ıııak istediği olan stadyumları yıkıp yerine olmuştu. 


Sol Gazetesi


Geri Dön