29 / 03 / 2024

İşmodern faaliyete geçiyor! 2. Etap'ta metrekaresi 2 bin 150 TL!

 İşmodern faaliyete geçiyor! 2. Etap'ta metrekaresi 2 bin 150 TL!

Firma: Sinpaş Yapı

Proje: İş Modern

Sinpaş Yapı tarafından İkitelli Organize Sanayi Bölgesi’nde inşası devam eden İş Modern projesindeki ilk etap teslimleri devam ediyor



Yakın zamanda faaliyete geçmeye hazırlanan  İş Modern  Ticaret Merkezi’nin Haziran ayı itibariyle başlayan ilk etap teslimleri devam ediyor.


Sinpaş Yapı tarafından İkitelli Organize Sanayi Bölgesi’nde inşası devam eden İş Modern projesindeki ilk etap teslimleri devam ediyor. A, B, C ve D blokların satışlarının sürdürüldüğü ikinci etapta metrekare birim fiyatı 2.150 TL’den başlıyor. İlk etap teslimleri ile yakın zamanda faaliyete geçmeye hazırlanan İş Modern Ticaret Merkezi’nin yüzde 65 oranında satışları tamamlanan ikinci etabı sahiplerine Mart 2013’te teslim edilecek. 


Konuttaki ödeme avantajını ticari gayrimenkule taşıyan Sinpaş Yapı, atölye depolama ve imalat yapan pek çok firma tarafında, merkezi lokasyonu ve fonksiyonel mimarisiyle büyük ilgi gören İş Modern Ticaret Merkezi’nin ikinci etabında 48 ay vade farksız ödeme kolaylığı sunuyor. 


63 bin metrekarelik arsa alanına sahip olan İş Modern Ticaret Merkezi’nin satışı devam eden ikinci etapta yer alan blokların büyüklükleri 600 metrekare ile 14 bin 500 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. İlk etabın devam eden teslimlerinin tamamlanması ile birlikte yakın zamanda faaliyete geçecek olan İş Modern Ticaret Merkezi, lokasyonuyla büyük kolaylık sağlıyor. 


Her türlü üretim ve depolamaya uygun özel tasarım


Toplam 63 bin metrekare arsa alanından oluşan İş Modern projesinin imalat, atölye ve depolama ihtiyaçları olan firmaların beklentilerine yanıt verecek şekilde planlanan ikinci etabındaki blokların, metrekare büyüklükleri 600 metrekare ile 14 bin 500 metrekare arasında değişiyor. Bu bloklar, 5 metre ve üzeri tavan yükseklikleri, yüksek taşıma gücü, bölümlerin önünde araç yükleme-boşaltma için otopark ve çift yönlü tır manevra alanları ile büyük ve orta ölçekli firmalar için emsalsiz çözümler sunuyor. 


9 metrelik aks aralıkları bulunan projedeki bloklarda, betonarme kolon-kiriş sistemi, 50 cm’lik kaset kalıp döşeme sistemi uygulanıyor. Bloklarda, bu sistemden faydalanıp, kat yüksekliklerinde ve aks sisteminde değişiklikler yapılarak kargo aktarma, imalat, depolama ve atölye yapan şirketler için depolama ve aktarma merkezi çözümleri için çeşitli alternatifler sunuluyor.


Ticari gayrimenkulde vade farksız ödeme avantajı


Sinpaş bünyesinde İş Modern projesi için sunulan cazip fiyat ve ödeme koşulları, ikinci etabın satışı devam eden blokları için de sürdürülüyor. Metrekare birim fiyatı 2.150 TL’den satışa çıkan proje için şirket bünyesinde bu güne kadar işyeri satışlarında görülmemiş avantajlar sunuluyor. Özellikle 48 ay vade farksız ödeme planı, alıcıların yükselen banka kredi oranlarından etkilenmeden, uzun vadede kira öder gibi iş yeri sahibi olmalarını sağlıyor.


İstanbul’un en değerli sanayi lokasyonu


Tekstil, ayakkabı, mobilya, plastik sanayi, otomotiv, matbaa, makine imalatı gibi sektörlerde faaliyet gösteren firmalar için tasarlanan İş Modern, İstanbul’daki en değerli sanayi bölgelerinden İkitelli’de yer alıyor. Bölge’nin gelişim aksı olarak kabul edilen Süleyman Demirel Bulvarı üzerinde ve Masko’nun yanı başında bulunan İş Modern projesi, ticari değeri çok yüksek olan lokasyonuyla dikkat çekiyor. İmalat sonrası ya da aktarma amaçlı lojistik faaliyetlerinin sorunsuz çözümü için geliştirilmiş emsalsiz bina yapısı ve tüm ana ulaşım akslarına yakınlığıyla dikkat çeken İş Modern projesi, ticaret bölgesiyle şehir merkezi arasındaki ürün akışının maksimum verimde sağlanacağı bir noktada bulunuyor. 


365 gün 24 saat güvenli bir iş merkezi 


İş Modern’in her köşesi, güvenlik merkezi tarafından 24 saat kameralarla denetleniyor. Profesyonel site yönetimi hizmeti, projeyi geliştiren ve yönetimini üstlenen Sinpaş’ın iştirakleri tarafından verilecek olan İş Modern, 365 gün 24 saat güvenlik hizmeti, çevre bakımı ve hayatı kolaylaştıran hizmetler sunuyor.


Proje Künyesi

Proje ismi: İş Modern Ticaret Merkezi 

Firma:Sinpaş Yapı

Konum:İkitelli Organize Sanayi Bölgesi

Arsa alanı: 63 bin metrekare

İnşaat başlama tarihi: Aralık 2010

1. Etap Teslim tarihi:Mayıs 2012

2. Etap Teslim Tarihi: Mart 2013

Bağımsız bölüm sayısı:6 bağımsız bölüm

Metrekare birim fiyatı:2.150 TL 

İletişim: 444 1974

www.ismodern.com.tr 



projeye sor



Geri Dön