19 / 04 / 2024

İSPARK Ulaşım ve Araç Park Alanları Yönetimi Sempozyumu yapacak!

İSPARK Ulaşım ve Araç Park Alanları Yönetimi Sempozyumu yapacak!

İstanbul’un otopark sorununa çözüm amaçlı kurulan İSPARK, Ulaşım ve Araç Park Alanları Yönetimi Sempozyumu’na ev sahipliği yapacak.





İstanbullu sürücülerin karşısına en büyük sıkıntısı olarak çıkan ‘otopark’ sorunu, İSPARK ev sahipliğinde düzenlenecek sempozyumda masaya yatırılacak 


İstanbul’un otopark sorununa çözüm amaçlı kurulan İSPARK, Ulaşım ve Araç Park Alanları Yönetimi Sempozyumu’na ev sahipliği yapacak. 


UZMANLAR KATILACAK



İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki İSPARK öncülüğünde bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Uluslararası Ulaşım ve Araç Park alanları sempozyumu, İstanbul’da gerçekleştirilecek. Uluslararası İntertraffic fuarı kapsamında düzenlenen sempozyuma alanında uzman kişiler, akademisyenler, yerel yönetim temsilcileri ve iş dünyasından yerli ve yabancı birçok davetli katılacak. 


Avrupa Park Birliği Başkanı Nick Lester ve sektörün öncüsü Victoria Ulaşım Politikaları Enstitüsü koordinatörü Todd Litman’ın da yer alacağı sempozyum, dünyanın farklı ülkelerinden ulaşım ve park sistemleri konusunda yönetici ve sektör profesyonellerini ağırlayacak 


ÇÖZÜM AMAÇLI PROJELER



30-31 Mayıs tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi konferans salonunda 2 gün sürecek etkinlikte ‘Otomobil ve Otoparkta Gelecekteki Trendleri’, ‘Kent İçi Ulaşımda Özel Çözümler’, ‘Otopark Kültürü’, ‘Araç Park Alanları Plan ve Stratejileri’, ‘Araç Park Alanlarında Teknoloji’, ‘Kent İçi Ulaşımda Çevreci Çözümler’ konularında oturumlar yapılacak. 


Sempozyumun da yer alacağı İntertraffic fuarı ise, farklı ülkelerden yatırımcı ve kuruluşları bir araya getirerek ulaşım sektöründeki son yenilikleri ve akılcı çözümleri ziyaretçiler ile buluşturacak. 


Alternatif fikir ve projelerin paylaşacağı sempozyum geleceğe yön vermesi, farklı fikir ve bilgi paylaşımlarının ortaya çıkması en önemlisi de sorunların çözümü noktasında ortak projelerin geliştirilmesi amacını taşıyor.


Kent Yaşam


Geri Dön