19 / 04 / 2024

Şanlıurfa'da ulaşım ve konut sıkıntısı çözülecek!

Şanlıurfa'da ulaşım ve konut sıkıntısı çözülecek!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Güvenç yaptığı açıklamalarda bulundu. 2015 yılında devrim niteliğinde bazı projeleri hayata geçireceklerini ifade eden Güvenç, Ulaşım ve Konut sorununun mutlaka çözüleceğini müjdeledi.




Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Güvenç, uzun bir aradan sonra Basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. 2015 yılında devrim niteliğinde bazı projeleri hayata geçireceklerini ifade eden Güvenç, Ulaşım ve Konut sorununun mutlaka çözüleceğini müjdeledi. 


Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, yeni alınan 12 metrelik 15 adet Toplu Taşıma Aracını halkın hizmetine sunduğu etkinlikte önemli açıklamalarda bulundu. Güvenç, 'halkımızın sabırlı olması bizlere olan güvenidir, Ben ve çalışma arkadaşlarımız Halkımızın beklentilerini ve sorunlarını biliyoruz, önemli yatırımlara halkımızla birlikte imza atacağız' dedi. 


1 Nisan'dan itibaren 25 adet 12 metrelik Otobüsü filoya katarak, yeni alınan 12 metrelik 19 araç, İstanbul Büyükşehir Belediyesinin hibe ettiği 12 metrelik 5 araç ve Devlet Malzeme Ofisinden gelecek olan 4 Körüklü Araçla toplamda 53 yeni araçla filoyu güçlendiren Başkan Güvenç, halkın konforlu ve rahat seyahatini gerçekleştireceği Toplu Taşıma sistemini oluşturduklarını söyledi. 



Urfa Star




Geri Dön