29 / 03 / 2024

Isparta'da PTT Lojmanları satışa çıkarıldı

Isparta'da PTT Lojmanları satışa çıkarıldı

Isparta PTT Başmüdürlüğünün mülkiyetinde bulunan 22 daireli PTT Lojmanlarının bulunduğu taşınmaz satışa çıkarıldı



Isparta ili merkez ilçesi, Burç Mahallesi'nde bulunan PTT Lojmanları kapalı zarf artırma usulü ile satılacak. İhale konusu taşınmaza ait ihale şartnamesi Isparta PTT Başmüdürlüğünde çalışma saatleri içerisinde incelenebilecek veya ücretsiz olarak temin edilebilecek. İsteklilerin ihaleye iştirak edebilmeleri için ihale başlangıç saatine kadar verecekleri teklif mektubu ile birlikte 72 bin TL'lik geçici teminat makbuzu veya mektubu (Banka teyit yazısı ile birlikte), ikametgah senedi, tebligat için adres beyanı, nüfus cüzdanı örneği, tüzel kişilerde ise 2010 yılı içerisinde alınmış kayıtlı bulunduğu oda sicil kaydı, teklifte bulunacak kişilerin noterden tasdikli imza sirküleri ve her sayfası imzalı şartname ile birlikte en geç ihale günü saat 10:00'a kadar Isparta PTT Başmüdürlüğü Yapı ve Teknik İşler Müdürlüğü bürosuna teslim edilmesi veya iadeli taahhütlü olarak posta vasıtasıyla gönderilmesi gerekiyor.

Taşınmaz satışı ile ilgili ihale 31 Mayıs 2010 Pazartesi günü ve saat 10:00'da Isparta PTT Başmüdürlüğünde yapılacak. Taşınmaz malın tahmin edilen bedeli KDV hariç 1 milyon 200 bin TL. Geçici teminat miktarı ise 72 bin TL.

Detaylı bilgi için tıklayınız

--

Isparta PTT Başmüdürlüğü Merkez İlçesi, Burç Mahallesinde bulunan bin 27,56 metrekare arsa üzerindeki 22 daireli PTT Lojmanlarının bulunduğu taşınmazı satacak.

İhale, kapalı zarf artırma usulü ile Isparta PTT Başmüdürlüğü Yapı ve Teknik İşler Müdürlüğünde 31 Mayıs 2010 tarihinde saat 10.00'da yapılacak.

İstekliler şartnameyi, Isparta PTT Başmüdürlüğünden temin edebilecekler.

Tahmini bedeli 1 milyon 200 bin lira olarak belirlenen ihalede katılımcılardan 72 bin lira tutarında geçici teminat bedeli alınacak.
AA


Geri Dön