28 / 03 / 2024

Ispartakule Evleri'nde 15 bin TL peşinatla daire!

Ispartakule Evleri'nde 15 bin TL peşinatla daire!

Emlak Konut GYO, 'Emlak Konut Ispartakule Evleri'yle dar ve orta gelirlileri ev sahibi yapmayı hedefliyor. 240 ay vadeyle konut sahibi olma imkanı sağlayacak olan projede ödeme teslimden sonra başlayacak.



Türkiye'nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketi olan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), konut edindirme faaliyetlerini sürdürüyor. Son 11 yılda 100 bin bağımsız bölüme ulaşan Emlak Konut GYO, Avcılar'da konumlanan 'Emlak Konut Ispartakule Evleri Pıojesi'yle alt ve orta gelir grubuna yöneldi. Şehit aileleri, gazi ve engelliler düşünülerek projelendirilen 'Emlak Konut Ispartakule Evleri' özel ödeme koşullarıyla dikkat çekiyor. 




Toplam 1.500 konutun kuraya sunulacağı ve 1+1,2+1,3+1,4+1 şekilde tasarlanan projede, 15 bin liradan başlayan ve 240 aya varan vadeyle ev sahibi olma imkanı sunuluyor. Alt ve orta gelir grubu için ayrı ayrı ödeme planları oluşturan Emlak Konut GYO'dan yapılan açıklamada "Taksitlerin konut teslimine başlanması kaydıyla kalan tutara her 6 ayda bir TÜFE uygulanarak ve 240 aya varan vadelerle TÜFE'li satış yöntemiyle satılması öngörülmektedir" denildi. Öte yandan; blok aralarındaki avlular da komşuluk üniteleri düşünülerek tasarlanan site projesinde bir de kapalı yüzme havuzu planlanıyor. 

Emlak Konut GYO, mayıs ayında 1.051 bağımsız bölüm karşılığı 524 milyon TL tutarında satış gerçekleştirdi. Emlak Konut'tan konuya ilişkin yapılan açıklamada ise "Bu satışlarla, Emlak Konut GYO'nun ilk beş aylık satış miktarı 4 bin 071 adede, toplam tutarı da 2 milyar 570 milyon TL'ye ulaşmıştır. Bu satış rakamıyla ilk yarı hedefimiz olan 2 milyar 44 milyon TL'nin 5'inci ay sonu itibariyle aşıldığı, satış adedi göz önünde bulundurulduğunda ise yine ilk yarı hedefimiz olan 4 bin 141 adet bağımsız bölüm satışına mayıs ayı sonu itibariyle büyük ölçüde yaklaşıldığı görülmektedir" denildi.



Ekonomi Gazetesi


Geri Dön