19 / 04 / 2024

İstanbloom'un kaba inşaatı tamamlandı! Metrekare 5 bin 500 dolar!

İstanbloom'un kaba inşaatı tamamlandı! Metrekare 5 bin 500 dolar!

Firma: Esin Yapı

Proje: İstanbloom

Zincirlikuyu'da 14 bin 760 metrekare arsa üzerinde Türkiye’nin en akıllı binalarından biri olarak yükselen İstanbloom Projesi’nin kaba inşaatı tamamlandı…




Kaliteyi temel alarak lüks konutlara imza atan Esin Yapı’nın inşaat sektöründe örnek model yaratmak için yola çıktığı modern ve klasiği bir arada yorumlayan  İstanbloom  Projesi’nin kaba inşaatı tamamlandı. 46 kattan oluşan proje, mimarisi ve ayrıcalıklı özellikleriyle dikkat çekiyor.


İstanbloom projesinde kaba inşaatın tamamlanması ile birlikte sosyal alanlar ve otopark da dahil olmak üzere inşaatın büyük bir kısmı bitmiş bulunuyor. 2013 yılının sonunda tamamlanması hedeflenen İstanbloom projesinde cephe inşaatı konusunda ise dünya devi olan Schüco firması tercih edildi. Projede metrekare birim fiyatı 5 bin 500 dolardan başlayıp, 10 bin dolara kadar yükseliyor.


İstanbloom un kaba inşaatı tamamlandı! Metrekare 5 bin 500 dolar!

İSTANBLOOM İNŞAATININ HAVADAN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ


İstanbloom, çift cidarlı cephe ile kendi içinde yarattığı iklimlendirme sayesinde tüm gün bina içinde temiz hava sirkülasyonu sağlıyor. Bina çatısı ve dış cephede kullanılan malzemeler ise güneş ışınları emisyonundan koruyor. Ayrıca maksimum izolasyon ve ısı geri kazanım sistemiyle de enerjide yüzde 20 tasarruf elde ediliyor. Enerji tasarrufunun maksimum seviyede uygulandığı İstanbloom’da dış cephe ve yapı içindeki özel izolasyon ile ısı kayıpları önlenirken yağmur sularının toplanarak tekrar değerlendirilmesi sağlanıyor. 



5600 m2 yeşil alana sahip olan İstanbloom eşsiz kat bahçeleri ile konut sahiplerine yoğun şehir yaşantısının ortasında sessiz ve sakin bir yaşam vadediyor. Türkiye'nin ABD'deki Çevre Dostu Binalar Konseyi tarafından verilen LEED sertifikasına aday tek konut projesi olan İstanbloom, çevreye duyarlı bir yapıya sahip olmasıyla birlikte tüm ısıtma, klima, soğutma, aydınlatma gibi yaşamın temel parçası olan konularda tasarruf sağlıyor. 


http://www.istanbloom.com/


212 274 72 79


projeye sor



Geri Dön