18 / 04 / 2024

İstanbul 1. Organize Sanayi alanındaki açık oto pazarı taşınıyor!

İstanbul 1. Organize Sanayi alanındaki açık oto pazarı taşınıyor!

Fevzi Çakmak Mahallesi Gülistan Caddesi üzerinde yeni yapılacak olan açık oto pazarı için prefabrik yapıların ve çevre düzeninin ihale edileceği öğrenildi. Yapılacak yeni açık oto pazarı ile vatandaşlara daha iyi hizmet verilmesi amaçlanıyor.




Pazar günleri istanbul Yolu üzerinde 1. Organize Sanayi alanında kurulan açık oto alım satım pazarı, Fevzi Çakmak Mahallesi Gülistan Caddesi üzerinde bulunan Yeni Mobilyacılar Sitesi yanındaki boş alana taşınıyor.


27 Kasım 2013 tarihinde yapılacak olan ihale sonucunda Fevzi Çakmak Mahallesi Gülistan Caddesi üzerinde yeni yapılacak olan açık oto pazarı için prefabrik yapıların ve çevre düzeninin ihale edileceği öğrenildi. Yapılacak yeni açık oto pazarı ile vatandaşlara daha iyi hizmet verilmesi amaçlanıyor. 


Oto pazarının taşınmasını değerlendiren vatandaşların bir kısmı karan desteklerken bir kısmı ise karşı çıkıyor. Samet Ölmez, Herkes burayı biliyor artık Pazar olarak. Eski pazardan buraya geldiği zaman bir zorluk yaşandı. Şimdi buradan da tekrar oraya gitmesi bizlere sıkıntı olur" dedi.


Anadolu Gazetesi


Geri Dön