20 / 04 / 2024

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterlik görevine Hayri Baraçlı atandı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterlik görevine Hayri Baraçlı atandı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği'ne Hayri Baraçlı atandı, İETT Genel Müdürlüğü'ne Mümin Kahveci ve İSKİ Genel Müdürlüğü'ne Dursun Atilla Altay atandı. Devir teslim töreni Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşti...



İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Başkan Kadir Topbaş, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen devir teslim törenine katıldı. 


Topbaş, törende yaptığı konuşmada, emekliye ayrılan Genel Sekreter Prof. Dr. Adem Baştürk ve üniversitedeki görevine geri dönen İSKİ Genel Müdürü Prof. Dr. Ahmet Demir'e, İstanbul'a hizmetlerinden ve katkılarından dolayı teşekkür etti.


Topbaş, Adem Baştürk'ün emekliye ayrılması ile yerine İETT Genel Müdürü Hayri Baraçlı'nın, İETT Genel Müdürlüğü'ne Mümin Kahveci'nin, İSKİ Genel Müdürlüğü'ne Dursun Atilla Altay'ın atandığını belirtti.


Başkan Topbaş konuşmasının ardından Prof. Dr. Baştürk ve Prof. Dr. Demir'e "Teşekkür Belgesi" ve plaket verdi.


- Saraçhane'de devir-teslim


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevinden emekliye ayrılan Prof. Dr. Adem Baştürk, makamını Hayri Baraçlı'ya devretti.


Saraçhane'deki Genel Sekreterlik makamında yapılan devir teslim töreninde mesai arkadaşlarından helallik alan Baştürk, "13 yıl boyunca bu şehir için güzel şeyler yapmaya çalıştık. İnanıyorum ki Hayri Baraçlı kardeşim de çok daha güzel işler yapacak. Hepinize sağlık ve başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.


Genel Sekreter Hayri Baraçlı, Adem Baştürk'ü aracına kadar yolcu etti.


AA


Geri Dön