19 / 04 / 2024

İstanbul Defterdarlığı Kağıthane’de arsa satıyor!

İstanbul Defterdarlığı Kağıthane’de arsa satıyor!

İstanbul Defterdarlığı Kağıthane’de arsa satacak



İstanbul Defterdarlığı Kağıthane Seyrantepe Mahallesi’ndeki 270 metrekare büyüklüğe sahip olan tamamı Hazine hisseli arsayı satışa çıkardı. İmar planlarında konut alanı olarak işaretlenen arsa için 790 bin TL tahmini fiyat tayin edilirken geçici teminat olarak 158 bin TL istendi. İhale açık teklif usulü ile 12 Ekim 2010 tarihinde yapılacak.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.

Konuyla ilgili basında çıkan diğer haberler

Kağıthane’de satılık arsa var

İstanbul Defterdarlığı Kağıthane Seyrantepe Mahallesi’ndeki 270 metrekare büyüklüğe sahip olan tamamı Hazine hisseli arsayı da satışa sundu. İmar planlarında konut alanı olarak işaretlenen arsa için 790 bin TL tahmini fiyat tayin eden Defterdarlık, geçici teminat olarak 158 bin TL istendi. İhale, açık teklif usulü ile 12 Ekim 2010 tarihinde yapılacak.


Geri Dön