19 / 04 / 2024

İstanbul Defterdarlığı'ndan Küçükçekmece'de satılık 4 arsa!

İstanbul Defterdarlığı'ndan Küçükçekmece'de satılık 4 arsa!

İstanbul Defterdarlığı Küçükçekmece'de 4 arsayı satmak üzere ihale düzenledi. Defterdarlık, yaptığı açıklamada arsaların yüzölçümlerinin 105 ile 404 metrekare arasında değiştiğini bildirdi



İstanbul Defterdarlığı Küçükçekmece'de 4 arsayı satmak üzere ihale düzenledi. Defterdarlık, yaptığı açıklamada arsaların yüzölçümlerinin 105 ile 404 metrekare arasında değiştiğini bildirdi. İhaleler 28 aralık 2010 tarihinde gerçekleştirilecek. Satışa çıkan arsalar ve özellikleri şöyle:

Halkalı Merkez Mahallesi 404 metrekare büyüklükteki arsanın tamamı Hazine"ye ait. Taşınmaz imar planlarında okul alanı olarak görünüyor. Arsa için tahmin bedel olarak 181 bin 500 TL tayin edilirken geçici teminat olarak 36 bin 360 TL istendi.

İstanbul Defterdarlığı'nın Küçükçekmece Halkalı Merkez Mahallesi"nde sattığı ikinci arsa 255 metrekare yüzölçümünde.Tamamı Hazine"ye ait olduğu bildirilen arsa imar planlarında konut alanı olarak işaretli durumda. Arsa için tahmin bedel olarak 110 bin TL tayin edilirken geçici teminat olarak 22 bin TL istendi.

İstanbul Defterdarlığı Küçükçekmece Halkalı Merkez Mahallesi"ndeki 131 metrekare büyüklükteki arsası ise üçüncü sırada.Tamamı Hazine"ye ait olduğu bildirilen arsa için imar planlarında konut alanı olarak görünürken tahmini bedel olarak 90 bin TL tayin edildi. Söz konusu arsanın geçici teminatı olarak 18 bin TL istendi.

İstanbul Defterdarlığı'nın Küçükçekmece Safra Mahallesi"ndeki sattığı 4 ve son arsa ise 105 metrekare büyüklükte. Tamamı Hazine"ye ait olduğu bildirilen arsa için imar planlarında herhangi bir sınırlama bulunmazken tahmin bedel olarak 85 bin TL, geçici teminatı olarak 17 bin TL istendi.


Hüseyin Belibağlı/Emlakkulisi.com

Geri Dön