19 / 04 / 2024

İstanbul Inn Levent Trakya Cam ısıcam konfor ürünlerini kullanacak!

İstanbul Inn Levent Trakya Cam ısıcam konfor ürünlerini kullanacak!

Artık Trakya Cam Grubu ile birlikte hareket edecek olan marka, Levent projesinden başlayarak, tüm projelerinde, ISICAM KONFOR ürünlerini kullanıyor olacak. İstanbul Inn Levent Trakya Cam ısıcam konfor ürünlerini kullanacak.



Ülkemizin temel sorunlarından olan enerji tedariği sorunu, bir çok alanda enerji verimliliği sağlayan ürünlere yönelmemize yol açtı. Artık buzdolabında, çamaşır makinesine, klimalara kadar bir çok üründe enerji tüketim değerlerine bakarak karar veriyoruz. Hal böyle iken, hayatımızın uzun bir bölümünü geçireceğimiz, evlerimizde neden böyle bir tavır sergilemiyoruz?


İstanbul INN Levent, mühendisleri ve mimari grubu uzun süren araştırmaların sonunda başarılı bir çözüm ortaklığına imza attı. Artık Trakya Cam Grubu ile birlikte hareket edecek olan marka, Levent projesinden başlayarak, tüm projelerinde, 

ISICAM  KONFOR ürünlerini kullanıyor olacak.


Peki nedir, ISICAM KONFOR? Ne gibi faydalar sunar, kullanıcılara uzun dönemde nasıl bir kazanç sağlar?


Isıcam Konfor ürünü ülkemizde üretilen bir üründür. Ar-ge çalışmaları tamamen yerli mühendisler tarafından yapılmıştır. Bildiğimiz klasik çift camlardan farklı olarak iç yüzeyinde özel bir kaplama bulunur. Gözle görülmeyen bu kaplama sayesinde camlardan kaybolan enerjinin %50’si  geri kazanılır.Yani başka bir deyişle yazın %50 daha az elektrik faturası ödeyerek evinizi soğutur, kışın aynı oranda daha az doğal gaz tüketerek evinizi ısıtırsınız.


Kulağa oldukça hoş gelen bu açıklama eminiz, cebinizdeki yükü yıllar içersinde çok çok hafifletecektir. İstanbul INN Levent’in bu akılcı çözümü ve işbirliği sayesinde, hem doğayı koruyacak, hem ülke, hemde birey ekonomisine katkı sunacak.


Sürdürülebilir, düşük maliyetli, sizi düşünen, doğa dostu yaklaşımlar, 

İstanbul INN Levent’le hayata geçiyor.




Geri Dön