28 / 03 / 2024

İstanbul-İzmir Otoyolu'nda viyadük yalıtımında ODE imzası!

İstanbul-İzmir Otoyolu'nda viyadük yalıtımında ODE imzası!

Türkiye’nin en büyük otoyol projesi olan İstanbul – İzmir otoyolunun birçok noktası ODE Viyadük Membran malzemesiyle kaplandı.



ODE Yalıtım Türkiye’nin en büyük projelerinin ısı ve su yalıtımlarında tercih edilen marka oldı. ODE, son olarak Türkiye’nin en büyük otoban projesi olan İstanbul-İzmir otoyolunun birçok noktasında tabliye su yalıtım ve izolasyon çalışmalarına imza attı. 

Akdemir: “ODE kalitesiyle viyadük membranında da iddiamızı ve farkımızı ortaya koyuyoruz”
İstanbul-İzmir arasındaki uzaklığı 3.5 saate indirecek olan otoyolun birçok noktasının ODE Viyadük Membran malzemesiyle serme bitümlü membran uygulaması yapılarak kaplandığını söyleyen ODE Yalıtım Pazarlama Direktörü Ceylin Akdemir, “ODE kalitesiyle viyadük membranda da iddiamızı ve farkımızı ortaya koyuyoruz. Viyadük membranı tüm koşullarda su ve hava geçirmeyecek şekilde geliştiriyoruz. Ürünlerimiz öncelikli donma riski olan köprü ve viyadüklerde yapılan tuz ya da sıvı buz çözme uygulamalarında oluşabilecek hasarlara karşı yüksek mukavemetli olarak üretiliyor. Benzer şekilde 150 derece seviyesine kadar sıcaklığa karşı da
dirençli bir yapıya sahipler. Ayrıca trafik yükü altında ve termal genleşme gibi durumlarda da mekanik dayanımlarının yüksek olması büyük önem taşıyor. Tüm bu öncelik ve ihtiyaçlara uygun şekilde geliştirdiğimiz ODE Viyadük Membran ile Türkiye’nin en büyük otoyol projesinde yer almaktan gurur ve mutluluk duyuyoruz. Yalıtım sektöründe uzun yıllara dayanan tecrübemiz ve yenilikçi vizyonumuzla Türkiye’nin en büyük projelerinin öncelikli tercihi olmaya devam edeceğiz” diye konuştu. 
 


Geri Dön