24 / 04 / 2024

ODE Yalıtım'ın ODE Starflex Camyünü Multipack sistemi ilgi gördü!

ODE Yalıtım'ın ODE Starflex Camyünü Multipack sistemi ilgi gördü!

AR-GE çalışmaları sonucu yenilenen çevreci ürünlerini 21-25 Nisan tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen Yapı Fuarı’nda ziyaretçileriyle buluşturan ODE Yalıtım, en büyük ilgiyi ODE Starflex Camyünü Multipack paketleme sistemi ile gördü.



1985 yılında ticaret hayatına başlayarak, yıllar içinde yerel bayilikten üreticiliğe sonrasında da ihracatçı konuma geçerek yalıtım sektörünün en önemli oyuncularından biri haline gelen ve bu yıl 30. yılını kutlamanın gururunu yaşayan ODE, Yapı Fuarı’nda yine dünyanın birçok yerinden ziyaretçilerini ağırladı. 


4.000 çeşit yalıtım malzemesini dünyanın 75 ülkesine ulaştıran ODE, detaylı AR-GE çalışmaları sonucu elde ettiği yeni ürün segmentasyonlarını ziyaretçilerine tanıttı. Fuarda Starflex, Isıpan, Membran ürünlerinde yapılan yenilikleri paylaşan ODE Yalıtım, Membran ürün grubunda yer alan Premium, Standart ürünlerini de sergiledi. Isıpan ürün grubunda yüksek basma dayanımına sahip ISIPAN Premium DT 300 (300 kPa basma dayanımı) ve ISIPAN Premium DT 500  (500 kPa basma dayanımı) ürünleriyle dikkat çeken ODE, en büyük ilgiyi ise ilk kez Yapı Fuarı’nda tanıttığı ODE Starflex camyününde gerçekleştirilen Multipack paketleme sistemi ile gördü. 


Türkiye’nin ve dünyanın en önemli sektörel buluşmalarına katıldıklarını, fuarlara, etkinliklere ve seminerlere önem verdiklerini söyleyen ODE Genel Müdürü Ali Türker bu sene düzenlenen Yapı Fuarı’nda, öncelikle sektör paydaşları ile ODE’nin 30'uncu yılını yaşamanın gururunu paylaştıklarını belirtti. Yapı Fuarı’nda tüm ürünleri için geçerli, ürün segmentasyon sürecini lanse ettiklerini, en büyük ilgiyi ise ilk kez bu fuarda sektörle paylaştıkları Multipack paketleme sisteminin gördüğünü belirten Ali Türker, “ODE olarak AR-GE stratejimizde müşterilerimizin talepleri kadar çevreyi ve geleceğimizi ön plana alarak hareket ediyoruz. Son yıllarda özellikle segmentasyon süreciyle birlikte çevre dostu ürün geliştirmeye odaklandık. Geçen yıl camyününde elyaflama yatırımını gerçekleştirdik. Bu yıl içinde de, Çorlu’daki fabrikamızda multipack paketleme alanında yatırım gerçekleştireceğiz. Bu yatırım, cam yününde lojistik olarak aynı hacme %33 daha fazla yükleme, paletle indirme bindirme, dışarıda stoklama ve minimum stok maliyeti imkanı gibi birçok fayda sağlayacak. Ayrıca cam yünü ürününde fırın yenileme sistemi ile kapasite artışı hedefliyoruz.” dedi.




Son yıllarda çevreci ürünler konusunda AR-GE çalışmalarına hız verdiklerini ve özellikle cam yünü ürününde pazardaki dinamikleri değiştirecek birçok yeniliği hayata geçirmiş olmaktan dolayı mutluluk duyduklarını belirten Türker, ODE Starflex Camyünü ürünü için EUCEB sertifikalandırma sürecinin tamamlandığını da sözlerine ekledi. ODE olarak çevre dostu üretime, kalite yönetimine ve standardizasyona büyük önem verdiklerini belirten Türker; “Ürünlerimizin insan sağlığına zararlı olmadığının ispatlanmış ve sürekli kontrolünün sağlanmış olması kullanıcıların güvenilirlik dahil, olası birçok soru ve tereddütünü giderecektir. ODE Starflex Camyünü ürünümüzde olduğu gibi, diğer ürünlerimizde de sertifikalandırma süreçleri tamamlandığında sektörle paylaşmaya devam edeceğiz.” dedi.


Bu yıl 38.’incisi gerçekleşen Yapı Fuarı’nda sektör paydaşları ve ziyaretçileri ile 30. yılını kutlamanın yanı sıra yenilenen çevreci ürünlerini de paylaşmanın gururunu yaşayan ODE Yalıtım, verimli ve başarılı geçen fuar süresince Türk katılımcıların yanı sıra özellikle Türki Cumhuriyetler, Kuzey Avrupa ve Arap ülkelerinden gelen ziyaretçilerle sıcak iş temaslarında bulundu.



Geri Dön