19 / 03 / 2024

İstanbul su kesintisi 17 Mayıs 2015!

İstanbul su kesintisi 17 Mayıs 2015!

İstanbul'da hafta sonları uygulanan su kesintileri bugün de yüzbinlerce kişiyi mağdur etti. 11 ilçede sabahın erken saatlerinde sular kesildi. Su kesintisi gerekçesi ise ağırlıklı olarak yine 'enerji kesintisi problemi' olarak duyuruldu.



Kış ve İlkbahar'ın bol yağışlı geçmesi sonucu bu yıl geçen senelere oranla su sıkıntısı gözükmüyor. Çevre Bakanlığı ve İSKİ verilerine göre İstanbul 'daki barajlarda doluluk oranı yüzde 90'ların üzerinde. Ancak, 'şebeke hattı arızası' ya da 'enerji kesintisi problemi' vb. adlar altında İstanbul'da özellikle hafta sonları uygulanan su kesintileri halkı mağdur ediyor.



İstanbul'da bugün de 11 ilçede sular sabahın erken saatlerinden itibaren kesildi. İSKİ'nin internet sitesinden yapılan duyuruda, bu ilçelere 'tahmini olarak' akşam saatlerinden itibaren su verileceği duyuruldu. 



SU VERİLEMEYEN İLÇELER

Çalışmaların bitmesiyle öğleden sonra ilçelere kademeli olarak su verilmeye başlanırken Başakşehir, Bayrampaşa, Beşiktaş , Esenyurt, Eyüp, Kağıthane, Kartal ve Zeytinburnu'nda kesinti daha uzun sürdü. 



Radikal



Geri Dön