25 / 04 / 2024

İstanbul Topkapı Üniversitesi öğretim görevlisi ve araştırma görevlisi alıyor! Son başvuru tarihi 20 Ocak 2023!

İstanbul Topkapı Üniversitesi öğretim görevlisi ve araştırma görevlisi alıyor! Son başvuru tarihi 20 Ocak 2023!

İstanbul Topkapı Üniversitesi öğretim görevlisi ve araştırma görevlisi alım ilanı yayımladı. Rektörlük, fakülteler ve meslek yüksekokuluna alınacak kadro dağılımı belli oldu. İşte detaylar…



İstanbul Topkapı Üniversitesi Rektörlüğünden yayımlanan ilan şöyle:

Üniversitenin ilgili birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun ilgili maddeleri ile 09/11/2018 tarih ve 30590 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” kapsamında aylık ve özlük hakları yönünden 4857 sayılı İş Kanunu hükümlerine tabi tam zamanlı Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alımı yapılacak.

İlan edilen kadrolara müracaat edecek adaylar 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48.maddesindeki genel şartları ile ilgili Kanun ve Yönetmelikte belirtilen koşulları sağlaması gerekiyor. Koşulları sağlıyor olmaları halinde adayların belirtilen belgelerle birlikte şahsen ya da posta yoluyla başvuru yapması gerekiyor. Başvuru süresi ilanın Resmî Gazete’de yayımlandığı tarihten (6 Ocak 2023) itibaren 15 gün olarak belirlendi.

İstanbul Topkapı Üniversitesi öğretim görevlisi ve araştırma görevlisi alıyor! Son başvuru tarihi 20 Ocak 2023!

İSTANBUL TOPKAPI ÜNİVERSİTESİ  ÖĞRETİM GÖREVLİSİ VE ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ KADROSU İÇİN İSTENİLEN BELGELER

Başvurulan programı belirten bir dilekçe, özgeçmiş (YÖK formatında olacak), nüfus cüzdanı fotokopisi, İki Adet Biyometrik Fotoğraf (Son altı ay içinde çekilmiş olması zorunlu), Yerleşim Yeri ve Adres Belgesi (e-Devlet çıktısı) barkotlu veya kare kodlu olması zorunlu. Onaylı Lisans, Yüksek Lisans Mezuniyet ve Uzmanlık/Doktora belgesi, lisans transkript belgesinin okul onaylı aslı veya fotokopisi. ALES Sonuç Belgesi, YDS veya ÖSYM tarafından eşdeğerliliği kabul edilen bir sınavdan muadili puanı gösteren çıktı, Adli Sicil kaydı ve Adli Sicil Arşiv kaydı olmadığına dair çıktı belgesi, Lisans ve Lisansüstü öğrenimlerini yurt dışında tamamlayan adaylar için, Yükseköğretim Kurulunca onaylanmış denklik belgesinin aslı veya imzalı onaylı sureti gerekiyor. Son olarak SGK Hizmet Dökümü.


Geri Dön