19 / 04 / 2024

İstanbul'da 2 bin 227 TL taksitle ev sahibi olma imkanı! TOKİ'den ucuz konut müjdesi! Şimdi başvurun, hemen teslim alın!

İstanbul'da 2 bin 227 TL taksitle ev sahibi olma imkanı! TOKİ'den ucuz konut müjdesi! Şimdi başvurun, hemen teslim alın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, uygun fiyatlı ev ve iş yeri sahibi olmak isteyenler için müjdeyi verdi. TOKİ, İstanbul, Ankara ve İzmir olmak üzere toplam 39 ilde ucuz konut satışını başlatıyor. İşte TOKİ ucuz konut satışıyla ilgili tüm detaylar...



TOKİ'nin satışa sunacağı daireler, Çanakkale, Afyonkarahisar, Batman, Çorum, Adana, Ankara, Kahramanmaraş, Kars, Bilecik, Balıkesir, Bitlis, Bolu, Niğde, Bursa, Kırıkkale, Kırşehir, Denizli,  Isparta, Diyarbakır, İzmir, Edirne, Eskişehir, Karabük, Sakarya, Sivas, Kastamonu, Mersin, Kayseri, Konya, Şanlıurfa, Kocaeli, Kütahya, İstanbul, Osmaniye, Samsun , Tekirdağ, Van, Uşak ve Yozgat şehirlerinde bulunuyor. 

Açık artırma ile satılacak iş yerleri ise Mersin, Isparta, Ağrı, Kahramanmaraş,  Giresun, Düzce, Gaziantep, Bolu, Burdur, Çorum, İzmir, Tokat, Kars, Konya, Muş, Trabzon, Zonguldak ve Yozgat şehirlerinde yer alıyor.

İstanbul da 2 bin 227 TL taksitle ev sahibi olma imkanı! TOKİ den ucuz konut müjdesi! Şimdi başvurun, hemen teslim alın! 

YÜZDE 50 PEŞİNAT VE 120 AY VADE FIRSATI 

TOKİ tarafından satışa sunulacak konutlar için, düşük taksit ve uygun fiyat imkanlarının yanı sıra yüzde 50 peşinat ve 120 ay vade fırsatı da sunuluyor. 

TOKİ, megakent İstanbul ve 38 farklı şehirde daha ucuz konut satışı için düğmeye bastı ve ev almak isteyenlerin yüzünü güldürdü. 

Gerçekleştirilecek olan açık artırma kapsamında 3+1 evler 1.400 TL taksit ve yüzde 50 peşinat fırsatıyla satışa sunuluyor. 

Peki İstanbul'da satışa sunulan konutların fiyatları ve taksitleri kaç lira? İşte TOKİ ucuz konut satışıyla ilgili merak edilen o detay...


Geri Dön