24 / 04 / 2024

İstanbul'da arazi kavgası: 3 ölü, 1 yaralı!

İstanbul'da arazi kavgası: 3 ölü, 1 yaralı!

İstanbul Maltepe'de arazi anlaşmazlığı sebebiyle çıktığı ileri sürülen silahlı kavgada 3 kişi hayatını kaybederken 1 kişi yaralandı. Hayatını kaybeden 3 kişiden biri olan Uğur Köroğlu'nun suç örgütü lideri Sedat Peker ile bağlantısı bulunduğu dile getirildi.



İstanbul Maltepe'de arazi anlaşmazlığı sebebiyle çıktığı ileri sürülen silahlı kavgada 3 kişi hayatını kaybederken 1 kişi yaralandı. 

Sözcü'de yer alan habere göre; olay dün saat 16:30 sıralarında Başıbüyük Mahallesi’nde yaşandı. Mevlüt Mesut Bilgin’e ait araziye giden 3 kişi, iddiaya göre arazi anlaşmazlığı nedeniyle Mevlüt Mesut Bilgin ile tartışmaya başladı.

Tartışma silahlı kavgaya döndü. Kavgada Mevlüt Mesut Bilgin ile buraya gelen Metin Gökhan Ocakçı, Uğur Köroğlu ve Batuhan Ş. silahlardan çıkan kurşunla yaralandı.

İstanbul da arazi kavgası: 3 ölü, 1 yaralı!

İhbarın ardından olay yerine sağlık ekibi ve polis gönderildi. Mevlüt Mesut Bilgin ile Metin Gökhan Ocakçı Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi’ne, Uğur Köroğlu ve Batuhan Ş. ise Sağlık Bilimleri Üniversitesi Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. 

YARALININ HAYATİ TEHLİKESİ YOK

Mevlüt Mesut Bilgin, Metin Gökhan Ocakçı ve Uğur Köroğlu yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. İki bacağından vurulan Batuhan Ş.’nin hayati tehlikesi bulunmuyor. 

Polis, olay yerinde incelemelerde bulundu. Kavganın çıktığı yerde çok sayıda boş kovan ve silah bulundu. Polis, silaha incelenmesi amacıyla el koyarken olaya ilişkin de soruşturma başlattı.

İstanbul da arazi kavgası: 3 ölü, 1 yaralı!

ÇOK SAYIDA SUÇ KAYDI VARMIŞ

Diğer taraftan Uğur Köroğlu’nun 18, Mevlüt Mesut Bilgin’in 17, Metin Gökhan Ocakçı’nın 13 suç kaydı bulunduğu ortaya çıktı. Uğur Köroğlu’nun suç örgütü lideri Sedat Peker ile bağlantılı olduğu ileri sürüldü.

Afyonkarahisar'da arazi kavgası: 2 ölü, 1 yaralı!


Geri Dön