24 / 04 / 2024

İstanbul'da hemen teslim konut projeleri!

İstanbul'da hemen teslim konut projeleri!

Ev almaya karar verenler için İstanbul 'un nitelikli konut projelerini araştırdık. Bu projeler alıcılarına geniş sosyal imkanlar sunarken, hiç bekletmeden kapılarını da açıyor. Projelerin satış süreci devam ediyor.



Sinpaş Liva Turkuaz 

Sinpaş Yapı'nın Sultanbeyli'de yükselttiği Sinpaş Liva Turkuaz projesi, hemen teslim avantaj ma sahip. 1+1'den 4+1'e kadar geniş daire seçeneklerinin yer aldığı projede çeşitli aktivitelerin sunulduğu Hobi Akademisi'nin yanı sıra; yüzme havuzları, squash salonu, Türk hamamı, sauna, kafeler ve kış bahçeleri, çocuk oyun alanları, biyolojik göleti ve birçok sosyal alan bulunuyor. Projede toplam 17 bin 600 metrekarelik yeşü alan ve 4 bin 700 metrekarelik biyolojik gölet yer alıyor. 


Batışehir

Batışehir EgeYapı Group'un Bağcılar'daki projesi Batışehir'de, 1+0'dan 5+1 dublekslere kadar değişen büyüklüklerde ve birbirinden farklı 40 daire tipi mevcut. 3 etaptan meydana gelen projede; IT hizmeti, VIP Lounge, copy center, arşiv odaları, özel yemek salonları, otopark ve valet parking, donanımlı güvenlik hizmetleri, concierge hizmetleri, lobi ve danışma, depolama alanları gibi hizmetler sunuluyor. 


Soyak Evostar 

Soyak'ın 40 bin metrekare alan üzerine kurulu, bin konuttan oluşan projesi Soyak Evostar'da da teslimler hemen yapılıyor. Stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerine yer verilen projenin sosyal olanakları arasında ise çocuk oyun alanları, yürüyüş parkurları, yetişkin havuzu, çocuk havuzu, fıtness salonu, otopark ve güvenlik yer alıyor. 


My Home Maslak

Ağaoğlu İnşaat imzası taşıyan My Home Maslak projesinde teslimler hemen gerçekleştiriliyor. 3 bloktan meydana gelen My Home Maslak projesinde stüdyodan 4+1'e kadar daire seçeneklerine yer verüiyor. Zemin+33 kat olarak tasarlanan My Home Maslak'ta her katta 8 daire bulunuyor. Projede 1+0 daireler 554 bin TL ile 601 bin TL, 2+1 daireler 691 bin TL ile 1 milyon 196 bin TL, 3+1 daireler 826 bin TL ile 1 milyon 485 bin TL ve 4+1 daireler 2 milyon 276 bin TL ile 2 milyon 340 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışta. 


Toya Vista

Toya Yapı tarafından Avcılar'da inşa edilen Toya Vista'da hemen taşındıran projeler arasında. Toya Vista'da 99 ila 162 metrekare arasında değişen büyüklüklerde 2+1 ve 3+1 tipi daireler bulunuyor. Marmara Denizi ve Küçükçekmece Gölü manzaralı projede; kafeterya, çocuk oyun parkı, aktivite alanları, peyzaj ve dinlenme alanları gibi sosyal alanlar mevcut. E-5'e ve Avcüar metrobüs durağına yürüme mesafesinde bulunan Toya Vista, Avcılar ÎDO iskelesine 5 dakika, İstanbul Atatürk Havalimanına 10 dakikalık mesafede konumlu. 


Posta


Geri Dön